Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Κάνω την αρχή, μετά απο μια λάθος προσγείωση στις εξετάσεις για την ζώνη μου το tae kwo do απέκτησα 2 ωραιότατες κακώσεις σε γόνατο και τετρακέφαλο.

Πήγα στο νοσοκομείο μου το φασκιώσανε όσο δεν πάει και επανήλθα
Ευτηχώς δεν πονάει και πάρα πολύ αλλα είναι αρκετά σπαστικό, πάλι καλά που γλύτωσα στο σπάσιμο!
Ας πρόσεχα,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι το ήθελες όμως γέρος άνθρωπος το tae kwo do?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Περαστικά σου Γιάννη
Τι το ήθελες όμως γέρος άνθρωπος το tae kwo do?![]()
Φτού σου ρε!

Κάνουν και πιο μεγάλοι απο εμένα, απλά έτυχε

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Επισης..... μήπως το θέμα να λεγόταν "είμαι άρρωστος/η...." ώστε να γράφουν όσοι είναι άρρωστοι και να τους λέμε οι υπόλοιποι περαστικούλια?
Γιατί μου κάθεται κάπως το... "περαστικα..." είναι σαν να λές στον άλλον να σου πει σώνει και ντε περαστικά

kleftra
Διάσημο μέλος

Περαστικούλια Γιάννη μου και γρήγορη ανάρρωση

KOULA
Νεοφερμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

σου έτυχε και μέρες εορτών

είσαι άτυχος

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά που δεν το έσπασες κιόλας!
Όσο για τις εξετάσεις, μη μασάς!
Εκεί θα είναι και θα σε περιμένουν!

Αθλητισμός = υγεία σου λέει μετά!!!
Καλά κάνω εγώ και το μόνο άθλημα με το οποίο ασχολούμαι είναι το beering!

adespoto
Περιβόητο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

περαστικά σου Γιάννο μουκαι γρήγορη ανάρωση!!! (Δεν νομίζω να σε αντέξει το στέκι τόσες μέρες που θα κάθεσαι σπίτι σου και ούτε και η γυναίκα σου παλιογκρινιάρη
)
Επισης..... μήπως το θέμα να λεγόταν "είμαι άρρωστος/η...." ώστε να γράφουν όσοι είναι άρρωστοι και να τους λέμε οι υπόλοιποι περαστικούλια?
Γιατί μου κάθεται κάπως το... "περαστικα..." είναι σαν να λές στον άλλον να σου πει σώνει και ντε περαστικά![]()
Κουεδάκι μου σε αυτά είσαι γάτα, όνομασε το όπως θεωρείς καλύτερα.

Σας ευχαριστώ όλους πάντος είναι πολύ καλό να βλέπεις ότι σου γράφουν κάποια άτομα ένα καλό λόγο.
Μου φτιάξατε την διάθεση.

@gios πές το ψέματα τελικά σκέφτομαι αν αξίζει ο κόπος, όχι να γυμνάζομαι αλλα να κάνω πολεμικές τέχνες.
Μήπως να ξεκίναγα beering μαζί σου?

@koula με το που έπεσα άκουσα 2 πολύ δυνατά κράκ και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να έρθει ασθενοφόρο να με μαζέψει.
Ειλικρινά ανακουφήστηκα όταν κατάλαβα ότι μπορώ να το κουνάω. Το μόνο που με ανχώνει είναι ότι δεν μπορώ να το λυγίσω πάρα πολύ γιατί πονάει. Πιστεύω να μην έχει πειραχτεί ο χιαστός

@ kleftra δεν με έχεις μάθει ακόμα?

Το μόνο κακό είναι ότι πονάει αν κάθομαι και πολύ ώρα οπότε θα τσεκάρω το στέκι τακτικά!

Ειλικρινα σου ευχομαι περαστικα μεσα απ' την καρδια μου.

Τι τις θές αυτές τις "εξευγενισμένες" πολεμικές τέχνες? Χρησιμοποίησε την φαντασία σου αν χρειαστεί και να έχεις παντα στο μυαλό σου οτι χρειάζεσε μια και καλή.
anyway...
Για τον τραυματισμό τώρα...
Αν άκουσες κρακ στο γόνατο κατά την διάρκεια τις πτώσης, τότε σίγουρα δεν είναι κάτι απλό... αρχίζουμε από μηνίσκο, πάμε σε συνδέσμους και καταλήγουμε σε χιαστούς... Στο νοσοκομείο που πήγες, ποια ήταν η διάγνωση?
Σου μιλάει παθόν με ένα χειρουργείο αποκατάστασης για "ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου, ρήξη έξω μηνίσκου και ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου". Και ολα αυτά απο μαλ@κΙα μου που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου. (Κανένας νομίζω δεν θα μπορούσε στην συγκεκριμένη φάση αλλά δεν εχει να κάνει...)
kleftra
Διάσημο μέλος

@ kleftra δεν με έχεις μάθει ακόμα?Μου βγαινει το παράπονο.
Δεν το εννοούσα έτσι.Απλά άνοιξες το ποστ για να σου δώσουμε λιγη συμπαράσταση και η ακριβώς απο πάνω απάντηση απο την δική μου σου γράφει(χιουμοριστικά) τι τα θες αυτά στην ηλικία σου

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Περαστικά Γιάννη!!!
Τι τις θές αυτές τις "εξευγενισμένες" πολεμικές τέχνες? Χρησιμοποίησε την φαντασία σου αν χρειαστεί και να έχεις παντα στο μυαλό σου οτι χρειάζεσε μια και καλή.
anyway...
Για τον τραυματισμό τώρα...
Αν άκουσες κρακ στο γόνατο κατά την διάρκεια τις πτώσης, τότε σίγουρα δεν είναι κάτι απλό... αρχίζουμε από μηνίσκο, πάμε σε συνδέσμους και καταλήγουμε σε χιαστούς... Στο νοσοκομείο που πήγες, ποια ήταν η διάγνωση?
Σου μιλάει παθόν με ένα χειρουργείο αποκατάστασης για "ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου, ρήξη έξω μηνίσκου και ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου". Και ολα αυτά απο μαλ@κΙα μου που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου. (Κανένας νομίζω δεν θα μπορούσε στην συγκεκριμένη φάση αλλά δεν εχει να κάνει...)
Μου έχουν βγάλει ακτινογραφία και έχει βγει καθαρή. Τα κρακ ήταν 2 και πέρα απο τα πρηξίματα δεν μπορώ να λυγίσω πολύ το πόδι γιατί με πονάει στην γάμπα και στο μπούτι.
Ο γιατρός είπε ότι είναι κάκωση μαλακού ιστού και ίσως κάκωση τετρακέφαλου.
Στην άδεια βέβαια έγραψε κάκωση γονάτου.
Τώρα αυτο με τις πολεμικές τέχνες δεν έχεις και άδικο, αλλα κάπου πρέπει να ξεσπαω και εγώ, μετά απο αυτό βέβαια μπορεί να σου πω ότι εχω ξενερώσει λίγο με το θέμα, καθώς δεν νομίζω ότι αξίζει ο πόνος και η ταλαιπωρία.
Δεν είναι θέμα ξύλου πάντως θέμα εκτόνοσης ειναι
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Άντε και με το καλό να έρθει η πολυπόθητη ζώνη
Αν πάντως δεν έρθει μπορώ να σου δανείσω καμιά δική μου...

Μου έχουν βγάλει ακτινογραφία και έχει βγει καθαρή. Τα κρακ ήταν 2 και πέρα απο τα πρηξίματα δεν μπορώ να λυγίσω πολύ το πόδι γιατί με πονάει στην γάμπα και στο μπούτι.
Ο γιατρός είπε ότι είναι κάκωση μαλακού ιστού και ίσως κάκωση τετρακέφαλου.
Στην άδεια βέβαια έγραψε κάκωση γονάτου.
Τώρα αυτο με τις πολεμικές τέχνες δεν έχεις και άδικο, αλλα κάπου πρέπει να ξεσπαω και εγώ, μετά απο αυτό βέβαια μπορεί να σου πω ότι εχω ξενερώσει λίγο με το θέμα, καθώς δεν νομίζω ότι αξίζει ο πόνος και η ταλαιπωρία.
Δεν είναι θέμα ξύλου πάντως θέμα εκτόνοσης ειναι
Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, αλλά απο τα λιγοστά που έμαθα σχετικά με αυτά μετά τον τραυματισμό μου, μια απλή ακτινογραφία δεν μπορεί να δείξει τις ζημιές που σου προανέφερα... Ειδικότερα αν το γόνατό σου "παίζει" όταν το πατάς και στηρίζεις το βάρος σου εκεί, τότε σίγουρα θέλεις περισσότερες εξετάσεις!!! (μαγνητική?) anyway ελπίζω να σου λέω μπαρούφες και να μην είναι τπτ πιο σοβαρό από μερικές μέρες ξεκούρασης...
Στα δικά μας τώρα...
Εκτόνωση θέλεις Γιαννάκη μου??? (επιτρέπετε ε?) χιχιχιιχιχ
πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα και απο κοντά... θα πάρουμε και Hunter μαζί μας και θα καθιερώσουμε meeting μια φορά στο τόσο...
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, αλλά απο τα λιγοστά που έμαθα σχετικά με αυτά μετά τον τραυματισμό μου, μια απλή ακτινογραφία δεν μπορεί να δείξει τις ζημιές που σου προανέφερα... Ειδικότερα αν το γόνατό σου "παίζει" όταν το πατάς και στηρίζεις το βάρος σου εκεί, τότε σίγουρα θέλεις περισσότερες εξετάσεις!!! (μαγνητική?) anyway ελπίζω να σου λέω μπαρούφες και να μην είναι τπτ πιο σοβαρό από μερικές μέρες ξεκούρασης...
Στα δικά μας τώρα...
Εκτόνωση θέλεις Γιαννάκη μου??? (επιτρέπετε ε?) χιχιχιιχιχ
πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα και απο κοντά... θα πάρουμε και Hunter μαζί μας και θα καθιερώσουμε meeting μια φορά στο τόσο...
Σήμερα έχω ξυπνήσει πολύ καλά, το γόνατο πονάει απο την πρόσκρουση με το έδαφος και το βασικό είναι ότι μπορώ να περπατήσω χωρίς τις πατερίτσες!
Πονάει στο πλήρες τέντομα του και απο ότι μίλησα χθες με ένα φίλο που είχε μερική ρήξη χιαστού, το δικό μου πρέπει να είναι μια θλάσση χιαστού και τίποτα παραπάνω.
Σίγουρα ο τραυματισμός σου ήταν πολύ πιο σκληρός απο τον δικό μου.
Σήμερα πάντως που κοιμήθηκα και αρκετές ώρες νιώθω πολύ καλύτερα και ειδικά απο την στιγμή που μπορώ να περπατάω στηρίζοντας κατα 85% το βάρος μου στο γόνατο πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

όσο για το special meeting θα το άναλύσουμε να μου πείς τι έχεις στο μυαλό σου

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Περαστικουλια σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.