Λοιπόν, μέχρι τώρα:
α) Εμείς (Π.Α.Ο.Κ) φανερά ανέτοιμοι, μίλησε η ποιότητα προσωπικοτήτων και περάσαμε. Γιακουμάκης θα βοηθήσει πολύ, αν έρθει ο Ζαφείρης ανεβαίνει ένα επίπεδο η ομάδα και μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι και στην Ευρώπη και για πρωτάθλημα.
β) Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη πρόκριση (λόγω αντιπάλου) αλλά θέλει κι αυτός σίγουρα ποιοτικούς παίχτες σε συγκεκριμένες θέσεις (δεξί μπακ, φορ, δεκάρι). Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί δεν πουλάνε τον Ιωαννίδη, όπως επίσης δεν καταλαβαίνω πως αυτός ο παίχτης που πριν 2-3 χρόνια ήταν φοβερός (προσωπικά μου θυμίζει Λυμπερόπουλο, δεν βάζει τόσα γκολ αλλά έχει φοβερή τοποθέτηση, τεχνική, δύναμη και μεταβιβάσεις) τώρα μοιάζει σχεδόν πρώην ποδοσφαιριστής. Ο Καλάμπρια φοβερή μεταγραφή αλλά νομίζω ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου και Χάαλαντ να φέρει ξέρω' γω, δεν θα κάνει κάτι λόγω Αλαφούζου.
γ) Η Α.Ε.Κ κι αυτή ανέτοιμη προφανώς, ο Νίκολιτς κάνει μεγάλες αλλαγές τακτικά και αυτό θέλει χρόνο. Το ίδιο έκανε και ο Φερέιρα σε εμάς που ήθελε 3-5-2, δεν είχαμε υπομονή και πήγε Παλμέιρας και πήρε δύο Λιμπερταδόρες. Τέλος πάντων, οι Αεκτσήδες δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν πολύ καλό προπονητή και πρέπει να του δώσουν χρόνο. Αν το κάνουν θα τους φτιάξει ομάδα, βέβαια είναι και (ο νέος Τροχανάς) ο Ηλιόπουλος που πρέπει να μείνει στο να ρίχνει λεφτά και να μην ανακατεύεται (και να μην μιλάει) γιατί τα κάνει ταναπού.