thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Από όλες τις εκδόσεις των windows ποιά ΄ταν καλύτερ και πιο πετυχμέν κατά τη γνώμη σας;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι είναι αυτό;...Τα windows είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά συστήματα του πλανήτ και το επικρατέστερο για την ώρα...Όπως όλοι ξέρουμε οδεύουν προς το τέλος μιας και φμολογείται ότι τα αναμενόμενα windows 7 θα είναι μάλλον και τελευταία έκδοσή τους αφού η microsoft σχεδιάζει να εγκαινιάσει μετά τ γεννιά των midori!
Από όλες τις εκδόσεις των windows ποιά ΄ταν καλύτερ και πιο πετυχμέν κατά τη γνώμη σας;;;
Εγώ πιστεύω xp αλλά πρέπει να περιμένουμε και για τα 7 τα οποία χρησιμοποιώ και τα βρήκα πολύ καλά!!Πολύ ελαφριά και πολύ καλύτερα από βίστα!!!Και σε θέμα εμφάνισης
Gaspar
Περιβόητο μέλος

θυμάμαι την εποχή που είχα 98. απίστευτο κόλλημα, γκρί περιβάλλον, τακτές εππανεκκινήσεις.......ωραίες εποχές.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

τα xp αντέχουν άνετα ακόμα 10 χρόνια.
Εντάξει, το σκότωσες. Και για μένα είναι τα καλύτερα αλλά όχι και 10 χρόνια. 4-5 το πολύ.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

γιατι εχουν αρκετα bugs.
εχω ακουσει τα 98 ηταν αρκετα καλα, αλλα παλιωσαν
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

όσο και για την MS (τότε αρχίσαν οι ιστορίες περι μονοπωλίων για την microsoft)
Όπως και γενικά η γεννιά των 9x (τις έχω δοκιμάσει όλες, για κλάμματα ήταν)
Ψηφίζω Vista και εγώ. Το μεγάλο άλμα πάντως έγινε με τα xp, που εισήγαγε τον απλό χρήστη σε NT περιβάλλον, αν και την ίδια δουλειά την έκαναν και τα 2000, απλά αυτά δεν προοριζόταν απο την MS για τον οικιακό χρήστη.
Πάντως, επι εποχής xp (2001-2-3) εγώ θυμάμαι προτιμούσα τα 2000, λόγω της αυξημένης σταθερότητας σε σχέση με τα xp, και κάποιων λεπτομερειών (πχ δεν είχε το εκνευριστικό να φορτώνει πρώτα το γραφικό περιβάλλον και μετά τα services, όπως με τα xp)

hale
Δραστήριο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα windows 95 μου εδιναν -περισσοτερο απο τα επομενα windows- την αισθηση οτι ειχα πολλα πραγματα υπο τον ελεγχο μου. Το συστημα δεν εκανε κατι αν δεν του το "ελεγες". Και δεδομενου οτι με τα MS-DOS ειχα συνηθισει καπως ετσι, μου αρεζαν περισσοτερο. Αν ενας χρηστης ηξερε να τα χειριστει, τοτε τα αξιοποιουσε και καταλληλα: 4 χρονια με windows 95 και δεν εκανα ουτε ενα φορματ. ΠΟΤΕ. Και σημειωτεον, ειχα την πρωτη εκδοση, απο την στιγμη που βγηκε. Ουτε ενα bug!!!
Και μετα η μικρομαλάκω ξεκινησε τις μαλακιες... ΟΛΑ τα επομενα windows που χρησιμοποιησα [δηλαδη τα 98 και τα xp] εμφανιζαν bugs στις πρωτες εκδοσεις τους. Και επισης μου μειωναν την αισθηση του ελεγχου. Διαπιστωνα οτι εδινα μια εντολη στο λειτουργικο, και αυτο παντα δεν την εκτελουσε ακριβως οπως ηθελα.
Τα 98 κατεληξαν, μετα κοπων και βασανων, μια βελτιωμενη εκδοση των 95.
Τα xp απο την αλλη, αλλαξαν πολλα πραγματα στα λειτουργικα συστηματα. Ομως, μεχρι να πεσει στα χερια μου η εκδοση Professional με το SP3 [ξεκινησα απο Home γνησια, εκανα την μεταβαση σε Professional SP1, μετα σε SP2 και πριν καποιον καιρο SP3], ειδα κι επαθα: Bugs απο το πουθενα, συχνα φορματ, καταρρευση του συστηματος μετα απο λιγο καιρο χρησης.
Ας μην μιλησω για τα Vista... Τουλαχιστον απο τα Vista που εχω δουλεψει σε διαφορους υπολογιστες που ετυχε να κατσω, μου εδωσαν την αισθηση οτι ειναι μακραν το χειροτερο λογισμικο οχι που εβγαλε η MS, αλλα που θα μπορουσε να βγαλει ανθρωπος. Τι να το κανω ρε παιδια αν πρεπει να δωσω 1500 και 2000 ευρω για ενα μηχανημα που απλα...τρεχει τα Vista;
Εν αναμονη των 7 λοιπον...
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα!!:no1::no1:Ας μην μιλησω για τα Vista... Τουλαχιστον απο τα Vista που εχω δουλεψει σε διαφορους υπολογιστες που ετυχε να κατσω, μου εδωσαν την αισθηση οτι ειναι μακραν το χειροτερο λογισμικο οχι που εβγαλε η MS, αλλα που θα μπορουσε να βγαλει ανθρωπος. Τι να το κανω ρε παιδια αν πρεπει να δωσω 1500 και 2000 ευρω για ενα μηχανημα που απλα...τρεχει τα Vista;
Εν αναμονη των 7 λοιπον...
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

2) windows 2000
3) windows nt
4) windows vista
4) windows 98 se ( η καλύτερη έκδοση των win 9x που κυκλοφόρησαν ποτέ)
5) windows 95
6) windows me
@Nioniosmeg : Το alladin μπορεί να το τρέξεις και στα xp/vista μέσω εξομοιωτών του snes. Εγώ το τρέχω με το snes9x όπως και άλλα αγαπημένα μου παιχνίδια της παλιάς εποχής (micro machines 2, bubble bobble , golden axe)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.