Guest 712911
Επισκέπτης

Αδιάφορα τα All Star.Ποτέ μου δε φόρεσα και δεν σκοπεύω να φορέσω.Μια μόδα είναι κάποτε θα περάσει![]()
Μπαα νομίζω πως έχει γίνει πλέον αυτό που λέμε "all time classic". Προσωπικά στο δημοτικό (ακόμη και στην έκτη τάξη) δε θυμάμαι κανένα παιδί με all star.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εσχατόγερος
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pralina
Νεοφερμένο μέλος

είχα αυθεντικά φλοράλ ροζ,πολυ κοριτσιστικα..αλλα μου αρεσαν
τωρα ποσο σωστο ειναι 80ρικα παπουτσια τα all star δεν ξερω
το μονο που ξερω ειναι οτι η μοδα τους εχει περασει,υπαρχουν πια vans,αξιολογα μποτακια αθλητικα με καλο πατο,και μοντερνα μποτακια
δοκιμασα να παρω ασπρα.αλλα δεν ειναι πια του στυλ μου
κριμα ομως..ενα 80ρικο σε πανινα παπουτσια, δεν συμφερει
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος

Προσωπικά δεν έχω φορέσει ποτέ, και ούτε σκοπεύω εκτός αν μου τα χαρίσουν...

Είναι όμορφα να τα βλέπεις σε κάποιον/κάποια που του/της ταιριάζουν.
Όμως θεωρώ ότι 60-80 ευρώ για πάνινα παπούτσια που μόλις έρθουν σε επαφή με το νερό σχεδόν χαλούν δεν αξίζει για μένα τουλάχιστον.
Προσωπικά φοράω Nike παπούτσια τρεξίματος αγορασμένα 49 ευρώ τον Αύγουστο.
Είναι πραγματικά βολικά.
gergos
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρει κανείς κάποιο σαιτ με αυθεντικά all star;
www.urbanfashion.gr 100% αυθεντικά. Επίσης υπάρχει και ένα ωραίο άρθρο για το πως να ξεχωρίζουμε τα αυθεντικά. εδώ https://sneakersnclothes.blogspot.gr/2015/01/converse.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εναι θηλυκό παπούτσι. Επίσης έχουν ένα βασικό μειονέκτημα. Επειδή έχουν ολόισιο πάτο κάνουν πολύ κακό στη μέση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δε ξέρω πώς τα φόραγα τόοοοοοσα χρόνια και πώς δε μου έκαναν κακό. Πολύ άβολο παπούτσι, και να φανταστείτε δε φόραγα ΤΙΠΟΤΑ άλλο μικρή, all star σε όλα τα χρώματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Όλα αυτά ωραία μέχρι τη Β' Λυκείου που ξεκίνησα να τρέχω όλη την ώρα σε φροντιστήρια κλπ και γενικά να περπατάω περισσότερο απο όσο είχα συνηθίσει... Εκεί έδωσα όλα μου τα ζευγάρια στην ξαδέρφη μου που τα ήθελε και κράτησα μόνο ένα, το μαύρο, το οποίο φοράω σπάνια πλέον, μιας και κυκλοφορώ συνέχεια με αθλητικά.
Απο εκεί που τα θεωρούσα τα πιο βολικά παπούτσια στον κόσμο, πλέον απορώ πως μπορούν και τα φοράνε μερικοί σε καθημερινή βάση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.