Angel22 Νεοφερμένο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η Angel22 έγραψε: #1 21-08-09 00:14 Ποια είναι η πιο παλια αναμνηση που έχετε από παιδια???? Εμενα ειναι όταν ήμουν περίπου 3 και επεσα πάνω σε ενα κακτο Ακόμα 8υμάμαι τα χέρια μ γεματα αγκαθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. androuts Νεοφερμένο μέλος Ο Andreas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο androuts έγραψε: #2 21-08-09 01:02 Όταν είχα πάει με γονείς σύρο (δε θυμάμαι τοποθεσία, αυτοί μου το είπαν ) και κατέβηκα σε ένα υπόγειο και πάταγα κάτι κουμπιά σε μία ταμειακή .. 2,5 ήμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ποια είναι η πιο παλια αναμνηση που έχετε από παιδια???? Εμενα ειναι όταν ήμουν περίπου 3 και επεσα πάνω σε ενα κακτο Ακόμα 8υμάμαι τα χέρια μ γεματα αγκαθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
androuts Νεοφερμένο μέλος Ο Andreas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:02 Ο androuts έγραψε: #2 21-08-09 01:02 Όταν είχα πάει με γονείς σύρο (δε θυμάμαι τοποθεσία, αυτοί μου το είπαν ) και κατέβηκα σε ένα υπόγειο και πάταγα κάτι κουμπιά σε μία ταμειακή .. 2,5 ήμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όταν είχα πάει με γονείς σύρο (δε θυμάμαι τοποθεσία, αυτοί μου το είπαν ) και κατέβηκα σε ένα υπόγειο και πάταγα κάτι κουμπιά σε μία ταμειακή .. 2,5 ήμουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.