Wanda Νεοφερμένο μέλος Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Wanda έγραψε: #41 02-02-24 19:27 Ειλικρίνεια Αποδοχή Ουσιαστικό νοιάξιμο - να είναι εκεί ουσιαστικά όποτε τον χρειάζομαι, όχι απλά για να ακούσει Σεβασμός στα όριά μου Ανοιχτόμυαλος Αντικειμενικότητα Χιούμορ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #42 02-02-24 19:38 Η δύναμη να με ανέχεται. That's why I have none rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:21 Η rafaela11: #43 02-02-24 20:21 Χμμ ο όρος σαν κολλητός μου φαίνεται κάπως παιδικός πια. Καλός φίλος λοιπόν για εμένα είναι αυτός που στέκεται δίπλα μου στα καλά και στα κακά Που σέβεται το χώρο και το χρόνο μου κσι δεν παρεξηγείται Που είναι ειλικρινής και δεν έχει κόμπλεξ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Wanda camil Scandal rafaela11 AggelikiGr thenutritionist charmander Ariana2018 Alessandra Eliza American Economist Kate1914 fourkaki Luludaki Memetchi Fernando_A Joji harry akritas kogba Panagiotis849 CiNeFiL Unseen skygge fmarulezkd efi25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειλικρίνεια Αποδοχή Ουσιαστικό νοιάξιμο - να είναι εκεί ουσιαστικά όποτε τον χρειάζομαι, όχι απλά για να ακούσει Σεβασμός στα όριά μου Ανοιχτόμυαλος Αντικειμενικότητα Χιούμορ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:38 Η Himela έγραψε: #42 02-02-24 19:38 Η δύναμη να με ανέχεται. That's why I have none rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:21 Η rafaela11: #43 02-02-24 20:21 Χμμ ο όρος σαν κολλητός μου φαίνεται κάπως παιδικός πια. Καλός φίλος λοιπόν για εμένα είναι αυτός που στέκεται δίπλα μου στα καλά και στα κακά Που σέβεται το χώρο και το χρόνο μου κσι δεν παρεξηγείται Που είναι ειλικρινής και δεν έχει κόμπλεξ Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:21 Η rafaela11: #43 02-02-24 20:21 Χμμ ο όρος σαν κολλητός μου φαίνεται κάπως παιδικός πια. Καλός φίλος λοιπόν για εμένα είναι αυτός που στέκεται δίπλα μου στα καλά και στα κακά Που σέβεται το χώρο και το χρόνο μου κσι δεν παρεξηγείται Που είναι ειλικρινής και δεν έχει κόμπλεξ
Χμμ ο όρος σαν κολλητός μου φαίνεται κάπως παιδικός πια. Καλός φίλος λοιπόν για εμένα είναι αυτός που στέκεται δίπλα μου στα καλά και στα κακά Που σέβεται το χώρο και το χρόνο μου κσι δεν παρεξηγείται Που είναι ειλικρινής και δεν έχει κόμπλεξ