gademis
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Αφορμή για το thread αυτό είναι ο πονοκέφαλος της Michelle (αμα καπνίσει λέει πολύ μια μέρα την άλλη έχει πονοκέφαλο)... περαστικα Michelle.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσωπίκα αν κάποιος μου πει να σβήσω το τσιγάρο θα το σβήσω... Πότε δεν θα τσακοθώ για τέτοιο θέμα....Αρχική Δημοσίευση από gademis:Για να δούμε πόσοι είναι καπνιστές και πόσοι όχι, αλλά κυρίως τι στάση κρατάτε στις διαμάχες μεταξύ ενεργητικών και ενοχλούμενων παθητικών καπνιστών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που δεν έχω έρθει ακόμα Σαλονίκη!

gademis
Τιμώμενο Μέλος

- Κάπνισμα κατα τη διάρκεια εξετάσεων. Και δέν αναφέρομαι μόνο σε εξετάσεις πανεπιστημίου αλλά και στις εξετάσεις του λυκείου οπου οι καθηγητές που επιστηρούσαν κάπνιζαν μέσα στην αίθουσα!
- Καπνισμα μέσα στο σπίτι η χειρότερα στο αυτοκίνητο (μου) χωρίς κάν να με ρωτήσουν.
- Καπνισμα σε χώρους οπου απαγορεύεται και απαίτηση να καπνίσουν αν τους κάνει κάποιος παρατήρηση.
- Και τέλος το γεγονός οτι αγνοούν όλοι τη νομοθεσία που επιβάλλει απαγορευση του καπνίσματος σε ορισμένους χώρους χωρίς να έχει κανένας κυρώσεις.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εμείς φταίμε ή οι εταιρίες που ανεβάζουν....Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Είμαι δραστικά εναντίον των καπνιστών. Με τη μανία που τους δέρνει, έχουν φτάσει οι τιμές των τσιγάρων στα ύψη.
Αν είναι έτσι να σταματήσουμε να αγοράζουμε ότιδηποτε μπας και χαμηλώσουν τις τιμές

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό εννοεί. Αμα ανεβαίνουν οι τιμές αλλά δεν το κόβει κανενας λογω αυτού θεωρούν μετά οι εταιρίες το κάπνισμα ανελαστική ανάγκη και αυξάνουν την τιμή ελεύθερα.Εμείς φταίμε ή οι εταιρίες που ανεβάζουν....
Αν είναι έτσι να σταματήσουμε να αγοράζουμε ότιδηποτε μπας και χαμηλώσουν τις τιμές
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όμως δεν είναι λόγικη αυτή .... Δλδ τι έτσι και η βενζίνη ανέβει στα ύψη θα σταματήσουμε να κυκλοφορούμε με αυτοκίνητο μπας και χαμήλωσουν τις τιμές;Αρχική Δημοσίευση από gademis:Αυτό εννοεί. Αμα ανεβαίνουν οι τιμές αλλά δεν το κόβει κανενας λογω αυτού θεωρούν μετά οι εταιρίες το κάπνισμα ανελαστική ανάγκη και αυξάνουν την τιμή ελεύθερα.
Εγώ πιστεύω ότι την λύση μπορεί να την δώσει μόνο το κράτος
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

δεν είναι οι εταιρίες που ανεβάζουν τις τιμές αλλά το κράτος που ανεβάζει το φόρο στα τσιγάρα...
H σχέση εταιριών-κράτους, είναι σχέση δούναι-λαβείν, αφού και οι δύο ενδιαφέρονται μόνο να βάλουν το χέρι στο τσέπη του κόσμου. Και ένα εμπάργκο στα τσιγάρα δεν θα ήταν καθόλου άσχημο...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χεχε και μια φόρα που θα συφνωνήσω 100% μαζί σουΑρχική Δημοσίευση από Rempeskes:H σχέση εταιριών-κράτους, είναι σχέση δούναι-λαβείν, αφού και οι δύο ενδιαφέρονται μόνο να βάλουν το χέρι στο τσέπη του κόσμου.
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Δε σκοπεύω να ξεκινήσω ποτέ να καπνίζω.

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να μας καταλάβουν οι αντι-καπνιστές και να συμμεριστούν τον καημό μας, είναι αν μας θεωρήσουν άρρωστους (γιατί στην ουσία αυτό είμαστε, εξαρτημένα πρεζάκια της πίσσας και της νικοτίνης) και μας αντιμετωπίσουν ως αρρώστους. Σαφώς και καταλαβαίνω ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αναπνέει τον καπνό μου, αλλά guys δεν το ελέγχω. Όταν με πιάσει η διάθεση να κάνω τσιγάρο πρέπει να κάνω τσιγάρο. Όταν μου το απαγορέψουν αρχίζουν να χτυπάνε κουδουνάκια στο κεφάλι μου και μου κάνουν πολύ πιο έντονη την διάθεση για λίγο καρκίνο στα πνευμόνια μου...... Ανωμαλία, έτσι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.