Guest 892943
Επισκέπτης

Και για να αποσαφηνίσω λίγο την ερώτηση: αν ξέρατε ότι ο/η γιατρός σας είναι ομοφιλόφιλος/η, τι θα κάνατε; Θα συνεχίζατε να πηγαίνετε σ' αυτόν/ην; Αν δεν είχατε ξαναπάει, θα πηγαίνατε; Τώρα το που θα το ξέρατε ότι είναι ομοφιλόφιλος/η δεν πολύ μας νοιάζει(μπορεί να 'χει κάνει coming out και να ζει σε μικρή πόλη όπου όλα μαθαίνονται, μπορεί να σας το 'πε γνωστός σας που το ξέρει σίγουρα κτλ).
Για παράδειγμα: αν ο/η παιδίατρος του παιδιού σας ήταν ομοφιλόφιλος, θα συνεχίζατε να τον επιλέγετε;
Επιχειρηματολογήστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Γιατί ας πούμε θα' πρεπε αυτό να με επηρεάζει; Το επάγγελμά του με νοιάζει κι αν κάνει καλά αυτό που κάνει, who gives a fuck το τι κάνει στο κρεβάτι του, είναι σα να μου λες ''θα σε πείραζε ο γιατρός σου να' ναι παντρεμένος/ανύπαντρος/νηστικός/άσχημος/ξανθός/με μακριά μαλλιά?".
Τι κομπλεξικοί άνθρωποι υπάρχουν ρε φίλε, wake up.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης

Μωρέ χίλια δίκια έχεις, κι εγώ μαζί σου. Έπρεπε να δώσω να φανεί στο αρχικό μήνυμα ότι θα μου φαινόταν παράλογο κάποιος να έχει πρόβλημα με το γεγονός ότι ο/η γιατρός του ήταν ομοφιλόφιλος/η.Καλά μας δουλεύεις;
Γιατί ας πούμε θα' πρεπε αυτό να με επηρεάζει; Το επάγγελμά του με νοιάζει κι αν κάνει καλά αυτό που κάνει, who gives a fuck το τι κάνει στο κρεβάτι του, είναι σα να μου λες ''θα σε πείραζε ο γιατρός σου να' ναι παντρεμένος/ανύπαντρος/νηστικός/άσχημος/ξανθός/με μακριά μαλλιά?".
Τι κομπλεξικοί άνθρωποι υπάρχουν ρε φίλε, wake up.
Απλά είμαι περίεργος ν' ακούσω απόψεις, επειδή κάποια πράγματα σε κάποιους από μας ακούγονται αυτονόητα και σωστά ενώ σε άλλους άστα να πάνε

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιό το πρόβλημα!?
Δε θα με πείραζε γενικώς το όλο θέμα!Βέβαια ως ένα όριο εάν άρχιζε να μου την πέφτει εκεί θα χαμε πρόβλημα αλλά αν απλά έκανε την δουλειά του γιατί να τον/την κρίνω από της ερωτικές της προτιμήσεις τη στιγμή που δεν με επηρεάζει και δεν μου προκαλεί πρόβλημα!?
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

NightOwl
Νεοφερμένο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

prinCess.
Επιφανές μέλος

τζιζζ.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Δεν έχω κάποιον σταθερό μιας και πηγαίνω σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά 3-4 γιατροί που με παρακολουθούν αυτά τα χρόνια

Όπως είπε και παραπάνω κάποιος αν θυμάμαι καλά, δεν με νοιάζει τι κάνει στο κρεβάτι του αρκεί να είναι καλός στην δουλειά του, αν είναι φυσικά θα τον επιλέξω χωρίς να το σκεφτώ

Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Guest 092312
Επισκέπτης

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Αν ηταν μανάβισσα, αλλάζει τίποτα;Θα είχα πρόβλημα αν ήταν ομοφυλόφιλος ο μανάβης. Για παράδειγμα, αν ήθελα να αγοράσω αγγούρια, πώς θα μπορούσα να ξέρω ότι πριν μου τα πουλήσει δεν τα είχε χρησιμοποιήσει διαφορετικά
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.