akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

20-10-24

23:09
Για τους λάτρεις του dragonball. Αυτή τη στιγμή παίζεται νεο dragonball.
www.imdb.com
Επίσης για τους φίλους τους καρουζέλ ας κοιτάξουν αυτό
Τα 35 πρώτα επεισόδια του YouTube που κυκλοφορύσαν στο YouTube έχουν χτυπήσει copyright. Αυτό δίνει ελπίδες ότι πιθανόν να γίνουν διαθέσιμα στο ελληνικό κοινό μετά από χρόνια.
Οι φίλοι των ατρόμητων να καταλάβουν ότι το καρουζέλ είναι πολύ ανώτερο.

Dragon Ball DAIMA (TV Series 2024– ) - Episode list - IMDb
Dragon Ball DAIMA (TV Series 2024– ) - Movies, TV, Celebs, and more...

Επίσης για τους φίλους τους καρουζέλ ας κοιτάξουν αυτό
Οι φίλοι των ατρόμητων να καταλάβουν ότι το καρουζέλ είναι πολύ ανώτερο.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

08-03-25

20:54
Ας συνεισφέρω κι εγώ σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα!
Εγώ έβλεπα αυτά τα Στρουμφάκια στο Star:
Δεν ξέρω αν παίζονται ακόμα στην τηλεόραση.
Σύμφωνα με το σχετικό λήμμα της αγγλόφωνης Βικιπαίδειας, το The Smurfs είναι τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων του αμερικανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύο NBC και αποτελείται από 256 επεισόδια.
Μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις 12 Σεπτεμβρίου του 1981 και ολοκληρώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1989. Στο Star δεν ξέρω πότε μεταδόθηκε για πρώτη φορά
Η πρωτότυπη ιδέα για τα Στρουμφάκια ανήκει στον Βέλγο καρτουνίστα Πεγιό (ψευδώνυμο του Πιέρ Κουγιφόρ) το μακρινό 1958, σύμφωνα με το λήμμα The Smurfs της Βικιπαίδειας.
Εγώ έβλεπα αυτά τα Στρουμφάκια στο Star:
Δεν ξέρω αν παίζονται ακόμα στην τηλεόραση.
Σύμφωνα με το σχετικό λήμμα της αγγλόφωνης Βικιπαίδειας, το The Smurfs είναι τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων του αμερικανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύο NBC και αποτελείται από 256 επεισόδια.
Μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις 12 Σεπτεμβρίου του 1981 και ολοκληρώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1989. Στο Star δεν ξέρω πότε μεταδόθηκε για πρώτη φορά

Η πρωτότυπη ιδέα για τα Στρουμφάκια ανήκει στον Βέλγο καρτουνίστα Πεγιό (ψευδώνυμο του Πιέρ Κουγιφόρ) το μακρινό 1958, σύμφωνα με το λήμμα The Smurfs της Βικιπαίδειας.