Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πείτε μας συνοπτικά ποιες επεκτάσεις (add-ons) έχετε εγκαταστήσει στον browser σας και κυρίως ποια χρησιμοποιείτε σχεδόν κάθε μέρα - και πού σας εξυπηρετούν. Καλό θα ήταν να αναφέρετε και τον browser που χρησιμοποιείτε.

Επίσης εάν έχετε όρεξη, δώστε κι ένα link για το add-on (στο addons.mozilla.org, επί παραδείγματι για firefox users).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Συγκεκριμένα, αυτά που χρησιμοποιώ συχνότερα είναι:
Web Developer
Colorzilla
MeasureIt
Firebug
CookieSwap
IEtab
Save as Image
Tab Mix plus
QuickRestart
Alexa Sparky
Console^2
Google toolbar
Linkification
Yslow
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Είναι built-in σημειωματάριο του firefox, κάτι που χρησιμοποιώ καθημερινά μιας και κρατώ συχνά σημειώσεις για μαθήματα, κοκ - και βαριέμαι να τα περάσω σε αρχεία, γι' αυτό κι επικρατεί πανικός.

Klaus
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργο κοίτα εδώ:
https://www.google.com/googlenotebook/faq.html
https://www.google.com/notebook

Video Download helper, για να κατεβάζω κάτι βίντεο.
Dictionnaire Francais Myspell, λεξικό γαλλικών.
Deutsches Wörterbuch, λεξικό γερμανικών.
Forecastfox, ο καιρός στο παράθυρό μου.
Καλέ, εξηγήστε μας τι είναι αυτά που έχετε!

Λία;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ χρησιμοποιώ το Alexa Sparky, το Google Sync αλλά και το foxmarks και MeasureIt.
- Alexa Sparky: μου βγάζει την παγκόσμια κατάταξη ενός site.
- Google Sync: Μου συγχρονίζει cookies,passwords κτλ όλων firefox που χρησιμοποιώ
- formakrs: Συγχρονίζει bookmarks
- MeasureIT: Μετρό ala browser

fandago
Διακεκριμένο μέλος

- Gmail Notifier: ένας διακριτικός notifier για νέα emails στο gmail.
- Download Statusbar: αντικαταστάτης του παραθύρου downloads του ff. Προσωπικά το βρίσκω πιο βολικό γιατί έχει και κάποιες έξτρα λειτουργίες.
- Ελληνο-αγγικό λεξικό: για γρήγορους ορθογραφικούς ελέγχους.

NoScript:Αφήνει να τρέξει JavaScript,Java και άλλα εκτελέσιμα περιεχόμενα μόνο από trusted domains του χρήστη.
DownThemAll:Αρκετά εύχρηστος download manager
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Κάποια σίγουρα θα τα δοκιμάσω και φαντάζουν υπέροχα!This isn't the usual list of extensions that everyone is used to using, but 10 add-ons that many may not know about, but can be very useful for everyday web browsing.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Aρκετά βολικό στο να μετράω οτιδήποτε στον browser μου.
ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος

Flagfox v3.2.7
Foxclocks v2.4.91
Iget v0.4.1
NoScript v1.7.7
Tab Counter v1.3
URL Fixer v1.4.3
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

- MeasureIt για να βλέπω μεγέθη υπογραφών εδώ μέσα
- Λεξικό για να μην φαίνομαι σαν κάφρος με ορθογραφικά λάθη
- Forecast γιατί μου αρέσει
- Foxlingo toolbar για μεταφράσεις σε ξένες σελίδες αν θέλω κάτι που δεν μπορώ με τίποτα να διαβάσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ε εντάξει... είναι στο "από ντιπ κι ολότελα καλή κι η παναγιώτενα"Αυτές οι μεταφράσεις είναι σόι;;

Το κατέβασα, πλάκα έχει!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

2.DownloadHelper
3.IDM CC(Internet Download Manager integration module for Mozilla)
Μάλλον θα δοκιμάσω το MeasureIt,καθώς πολλοί το χρησιμοποιούν και φαίνεται καλό.Για μεταφράσεις website προτιμώ το babelfish πάντως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.