iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για αυτό ψάχνω μια TFT από 17" και πάνω, τι μου προτείνετε;
Επίσης θα με ενδιέφερε να μπορει να συνεργαστεί και με linux

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Τα μόνα κακά της είναι :
1. Επρεπε να χαμηλώνει λίγο ακόμα η φωτεινότητα
2. Δεν εχει 0 pixel εγγύηση (καμία δεν είχε τότε) που πιστέυω οτι είναι σημαντική
Τώρα δίνουν και οι Eizo 0 pixel που τις έχω σε εκτίμηση (ακόμα έχω την 9ετίας 15'' και παίζει κανόνι) αλλά θα την πληρώσεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Palladin:Κι εγώ LG σου προτείνω!! Έχει εγγύηση μηδενικού pixel όπως είπε ο προλαλήσας και αν και δεν θυμάμαι τιμή, ξέρω ότι είναι αρκετά οικονομική. Επιπλέον οι τιμές των TFT έχουν πέσει αρκετά τελευταία. Κμία σχέση με την τιμή που την πήρε ο Valder τότε.
17ρα είναι ε!

nikita13
Διάσημο μέλος

Σοβαρά τόσο καλά δώρα κάνεις??Μήπως θες να γίνεις και δικός μου αδερφόος??Αρχική Δημοσίευση από Valder:17ρα είναι ε!Έπεσαν κι άλλο οι τιμές;
Να παω να πάρω και στον αδερφό μου αν είναι ρε παιδιά [Του χρόνου οταν μπει σε σχολή ΑΕΙ (καλά καλά ή ΤΕΙ μη βαράτε) για δώρο]

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

1702Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ πάντως έχω hp (δεν θυμάμαι μοντέλο ακριβώς, 17xx είναι όπου xx ψηφία που δεν θυμάμαι) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη μέχρι στιγμής
![]()

Η lg L1915S αξίζει;
19"
Φωτεινότητα 250 cd/τμ.
Χρόνος απόκρισης 12ms.
Μέγεθος κουκίδας 0.294 X 0.294 mm.
Γωνίες θέασης
Οριζόντια: 160 μοίρες,
Κατακόρυφα: 160 μοίρες
Αυτά θυμάμαι...απο χαρακτηριστικά της...
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:1702![]()
Η lg L1915S αξίζει;
19"
Φωτεινότητα 250 cd/τμ.
Χρόνος απόκρισης 12ms.
Μέγεθος κουκίδας 0.294 X 0.294 mm.
Γωνίες θέασης
Οριζόντια: 160 μοίρες,
Κατακόρυφα: 160 μοίρες
Αυτά θυμάμαι...απο χαρακτηριστικά της...
Αυτήν έχω και τα σπάει! Είναι πραγματικά εκπληκτική, με τόσα λίγα λεφτά εγώ δεν το περίμενα. Και με τα 0 pixel εγγύηση της LG την καθιστά δελεαστικότατη επιλογή. Κορεάτες rule . & -
Φυσικά οι EIZO είναι καλύτερες αλλά είναι πολύ πιο ακριβές οπότε i 'll have to go with L1915S..

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω πρέπει να κοιτάξεις κι ένα άλλο νούμερο "Αντίθεση"....λεω τώρα.
Να η δικιά μου!

Ναι, έχει λίγους μήνες που έπεσαν οι τιμές.
Exposed νομίζω ότι έχω αυτήν που λες, είμαι πολύ ικανοποιημένη
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έχει κάτσει ποτε στον υπολογιστή πάνω απο 3-4 ώρες συνεχόμενα; Πως ήταν μετά τα μάτια σου;Exposed νομίζω ότι έχω αυτήν που λες, είμαι πολύ ικανοποιημένη
Οκ, μπορείς να μου πείς περισσότερα για αυτό το νούμερο;Νομίζω πρέπει να κοιτάξεις κι ένα άλλο νούμερο "Αντίθεση"....λεω τώρα.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ όπως είπα έχω SyncMaster 757dfx , φοβέρη οθόνη είμαι υπερευχαρηστιμένος αλλά τώρα τελευταία επειδή είχα συνηθίσει TFT δεν μπορώ καθόλου CRT , με ζαλίζει , ειδικά το άσπρο χρώμα ... Ίσως φταίω και εγώ που δουλεύω 1152χ864 και όχι 1024χ768 αλλα δεν ξέρω η δευτέρη μου φαίνετε πολύ μεγάληΑρχική Δημοσίευση από ALEX_:Eγώ με την SAMSUNG SyncMaster 172v είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Έχει κάτσει ποτε στον υπολογιστή πάνω απο 3-4 ώρες συνεχόμενα; Πως ήταν μετά τα μάτια σου;
Γενικά δεν περνάω πολλές ώρες συνεχόμενες στον υπολογιστή, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα στα μάτια με καμία TFT
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πολύ κάλο αυτό, αλλά δεν ξέρω αν θα πείσω τον πατέρα μου ... Αυτός το θεωρεί ενα ακόμη έξοδοΑρχική Δημοσίευση από emufear:Έχω κάτσει πάνω από 10 ώρες, μια χαρά και από contrast είναι ok. 550:1 έχει νομίζω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.