Κωνσταντίνα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

Ποιες περιοχές στο κέντρο είναι οι πιο επικίνδυνες και ποιες οι σχετικα ασφαλεστερες περιοχές να μείνει κάποιος; Π.χ Παγκράτι,Κολιάτσου,Άγιος Παντελεημονας κ.α.
Από αυτές που αναφέρεις η ασφαλέστερη είναι το Παγκράτι. Προς την άλλη κατεύθυνση καλύτερα όχι. Ειδικά η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα είναι ο,τι χειρότερο.
Γιατί ακριβώς ρωτάς μήπως μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

Κωνσταντίνα
Νεοφερμένο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Γιατί θα πάω να σπουδάσω με ενδιαφερει.Εχω ακούσει και για την πλατεία αττικής ότι μπορω να πάω,εσείς τι λέτε;Ή έχετε άλλες περιοχές να μου προτείνετε;
Στους Αμπελόκηπους θα πας να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Και θα τα έχεις όλα κοντά σου και κυρίως μετρό.
Bazinga
Νεοφερμένο μέλος

Ποιες περιοχές στο κέντρο είναι οι πιο επικίνδυνες και ποιες οι σχετικα ασφαλεστερες περιοχές να μείνει κάποιος; Π.χ Παγκράτι,Κολιάτσου,Άγιος Παντελεημονας κ.α.
Θα σου πρότεινα αν σε βολεύει να προτιμήσεις νότια προάστια (γενικά όσο πιο κοντά στο κέντρο τόσο πιο πολύ φασαρία, εγκληματικότητα κτλ). Επίσης θα έλεγα να αποφύγεις τα δυτικά δεν είναι και ότι καλύτερο..
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πες μας σχολή που θες να σπουδάσεις ή έστω πού βρίσκεται να σου προτείνουμε καλύτερα..
kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί θα πάω να σπουδάσω με ενδιαφερει.Εχω ακούσει και για την πλατεία αττικής ότι μπορω να πάω,εσείς τι λέτε;Ή έχετε άλλες περιοχές να μου προτείνετε;
Γενικά η Αθήνα δεν είναι τόσο τρομαχτική όσο την παρουσιάζουν οπότε μην φρικάρεις. Απλά να ψάξεις τι σε συμφέρει περισσότερο για τις μετακινήσεις σου στην σχολή.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

Γενικά η Αθήνα δεν είναι τόσο τρομαχτική όσο την παρουσιάζουν οπότε μην φρικάρεις. Απλά να ψάξεις τι σε συμφέρει περισσότερο για τις μετακινήσεις σου στην σχολή.
Παλιά δεν ήταν έλεγαν και υπερβολές αλλά την τελευταία δεκαετία έχει γίνει τρομακτική σε όλους τους τομείς, δεν είναι μόνο η εγκληματικότητα είναι και το κυκλοφοριακό.
Dimitris13
Νεοφερμένο μέλος

Φέτος δίνω πανελλήνιες και θέλω να περάσω στην σχολή κοινωνιολογίας στο πάντειο, μήπως μπορείτε να μου προτείνεται περιοχές για εύρεση σπιτιού, οι οποίες να είναι ασφαλείς?
Επιπλέον ποιές περιοχές πρέπει να αποφεύγω και γενικά πως να κινούμαι στην καθημερινότητα στην Αθήνα για να είμαι ασφαλείς?
chester20080
Επιφανές μέλος

Οι πιο επικίνδυνες και οι πιο ασφαλείς περιοχές της Αθήνας, σύμφωνα με το Reddit
touvlo
Διάσημο μέλος

Κριτήριό μας 'ηταν τα σχολεία, λόγω παιδιών. Βρήκαμε στατιστικά με ποσοστά εθνικότητας μαθητών, επιδόσεις, κριτικές.
Λοιπόν, περιοχές με 100% γερμανούς δεν τις προτιμήσαμε. Επίσης περιοχές με άνω των 40% άραβο/τούρκους επίσης δεν προτιμήσαμε.
Διαβάζοντας στατιστικές εγκληματικότητας και σχολείων, αποφασίσαμε να μείνουμε σε μια περιοχή με σχολεία με περίπου 17% μαθητές αλλοδαπούς, με πλειοψηφία Βιετναμέζους.
Δεν είναι ρατσιστικά αυτά, απλά σκεφτήκαμε να μπει το παιδί σε γκέτο.
Λοιπόν, αποφυγε Λιόσια, Μενίδι, Νεα Σμύρνη
Skiyo
Διάσημο μέλος

Μου κάνει εντύπωση ότι θεωρείς κακόφημη περιοχή τη Νεα Σμύρνη, γιατί έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για αυτή τη περιοχή. Αρκετό πράσινο, ήσυχο κόσμο.Νεα Σμύρνη
Εγώ από την άλλη θα προσθετα Αγία Βαρβάρα, η Καλλιθέα αρχίζει να γίνεται λίγο επικίνδυνη τα τελευταία χρόνια επειδή ακούγονται πολλές κλοπές.
American Economist
Επιφανές μέλος

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

και μένουν και αρκετοί φοιτητέςΜου κάνει εντύπωση ότι θεωρείς κακόφημη περιοχή τη Νεα Σμύρνη, γιατί έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για αυτή τη περιοχή. Αρκετό πράσινο, ήσυχο κόσμο.
touvlo
Διάσημο μέλος

ίσως κάνω λάθος, επηρεασμένη από τις ειδήσεις των καναλιών. σβήσε όσα είπαΜου κάνει εντύπωση ότι θεωρείς κακόφημη περιοχή τη Νεα Σμύρνη, γιατί έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για αυτή τη περιοχή. Αρκετό πράσινο, ήσυχο κόσμο.
Εγώ από την άλλη θα προσθετα Αγία Βαρβάρα, η Καλλιθέα αρχίζει να γίνεται λίγο επικίνδυνη τα τελευταία χρόνια επειδή ακούγονται πολλές κλοπές.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Συμφωνώ. Μια χαρά είναι η Νέα Σμύρνη !! Κι έχει "ανέβει" πολύ ως περιοχή...Μου κάνει εντύπωση ότι θεωρείς κακόφημη περιοχή τη Νεα Σμύρνη, γιατί έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για αυτή τη περιοχή. Αρκετό πράσινο, ήσυχο κόσμο.
Αγία Βαρβάρα, όπως το λες...

Guest 881237
Επισκέπτης

Οι περιοχές δυτικού τομέα Αθηνών (πχ Αιγάλεω Περιστέρι κλπ) είναι μια χαρά και ασφαλείς. Πολυ πιο ασφαλείς από αλλεςΘα σου πρότεινα αν σε βολεύει να προτιμήσεις νότια προάστια (γενικά όσο πιο κοντά στο κέντρο τόσο πιο πολύ φασαρία, εγκληματικότητα κτλ). Επίσης θα έλεγα να αποφύγεις τα δυτικά δεν είναι και ότι καλύτερο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- despoina13
- Jim175
- AggelikiGr
- Scandal
- Paragontas7000
- Libertus
- chester20080
- nearos
- taketrance
- A350
- charmander
- Μήτσος10
- American Economist
- Unboxholics
- Debugging_Demon
- iew
- touvlo
- fmarulezkd
- back2967
- User2350
- maeror
- Kostas30
- Dimitris13
- Jocaste
- Vold
- harry akritas
- Κλημεντίνη
- "άσχημο_όνειρο"
- Μαυρίκιος
- Μάρκος Βασίλης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.