Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

23-03-25

10:30
Ροδάκινι...πράσινο.. λιλά...πορτοκαλι ..δεν ξέρω έχω μπερδευτεί... 3τη φόρα βάφω σε 10 μέρες αχαχχχαχαχα
Εσείς ποιο θεωρείτε το καταλληλοτερο σε παλιό σπίτι
Από όλα τα χρώματα
Εσείς ποιο θεωρείτε το καταλληλοτερο σε παλιό σπίτι
Από όλα τα χρώματα
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

23-03-25

11:39
Εγώ είμαι μεταξύ άσπρου γκρι η μαύρου για πιο elegant. Δεν νομίζω ότι τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν τόσο .Ίσως και αποχρώσεις μεταξύ καφε- μπεζ για πιο γήινο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

23-03-25

11:48
Νοσοκομειακό πράσινο.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

23-03-25

12:06
Τρολ 

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

23-03-25

12:07
Tσακαλίνα το μπάνιο μου ειναι κυριολεκτικα νοσοκομειακό πράσινο χρώμα και γουστάρω φουλ
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

23-03-25

12:07
Αντεεεε θέλουμε φωτο
nearos
Επιφανές μέλος

23-03-25

12:11
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βασικά πλακάκια είναι, όχι μπογιά, αλλα και παλι ειναι ωραια η φαση
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

23-03-25

15:05
Δίχρωμο μ΄αρέσει.
Πόσα τετραγωνικά είναι;
Τα πλακάκια τι χρώμα είναι; Να τα ταιριάσουμε.
Τέλος, τα πλακάκια μέχρι πόσο ψηλά φτάνουν. Σίγουρα στη ντουζιέρα φτάνουν μέχρι ταβάνι, ή όχι;
Εμένα μ΄αρέσει το τυρκουάζ, αλλά είναι δύσκολο χρώμα, πρέπει να το ταιριάσουμε
Πόσα τετραγωνικά είναι;
Τα πλακάκια τι χρώμα είναι; Να τα ταιριάσουμε.
Τέλος, τα πλακάκια μέχρι πόσο ψηλά φτάνουν. Σίγουρα στη ντουζιέρα φτάνουν μέχρι ταβάνι, ή όχι;
Εμένα μ΄αρέσει το τυρκουάζ, αλλά είναι δύσκολο χρώμα, πρέπει να το ταιριάσουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.