Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για να βάψετε ένα μπάνιο;

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.
Ροδάκινι...πράσινο.. λιλά...πορτοκαλι ..δεν ξέρω έχω μπερδευτεί... 3τη φόρα βάφω σε 10 μέρες αχαχχχαχαχα

Εσείς ποιο θεωρείτε το καταλληλοτερο σε παλιό σπίτι

Από όλα τα χρώματα

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Εγώ είμαι μεταξύ άσπρου γκρι η μαύρου για πιο elegant. Δεν νομίζω ότι τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν τόσο .Ίσως και αποχρώσεις μεταξύ καφε- μπεζ για πιο γήινο.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Νοσοκομειακό πράσινο.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.
Αντεεεε θέλουμε φωτο

nearos

Επιφανές μέλος

1742724656458.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Βασικά πλακάκια είναι, όχι μπογιά, αλλα και παλι ειναι ωραια η φαση

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ήταν ροδακινι..το βαρέθηκα δοκίμασα πράσινακι κι εγώ.. ήταν μπλιαχχχ πάω να δοκιμάσω πορτοκαλι τώρα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν μου την ανεβάζει την φώτο δυστυχώς

Συνημμένα

• 20250323_121156.jpg
    20250323_121156.jpg
    190,7 KB · Εμφανίσεις: 17

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.
Δίχρωμο μ΄αρέσει.
Πόσα τετραγωνικά είναι;
Τα πλακάκια τι χρώμα είναι; Να τα ταιριάσουμε.
Τέλος, τα πλακάκια μέχρι πόσο ψηλά φτάνουν. Σίγουρα στη ντουζιέρα φτάνουν μέχρι ταβάνι, ή όχι;
Εμένα μ΄αρέσει το τυρκουάζ, αλλά είναι δύσκολο χρώμα, πρέπει να το ταιριάσουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια