ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο γραφείο έχω τηλεφωνικές γραμμές του ΟΤΕ...δεν το συζητώ...δεν πρόκειτε να τον αλλάξω...
Απλά θέλω να κάνω παράλληλη σύνδεση με άλλο φορέα σταθερής τηλεφωνίας επειδή πρόκειτε να κάνω μεταφορά έδρας και ο ΟΤΕ θα μου κόψει τις τηλεφωνικές γραμμές για καμια βδομάδα μέχρι να έρθουν οι τεχνικοί για να συνδέσουν τα καλώδια!
Έχετε να μου προτείνετε κάποιον από δική σας εμπειρία???
Θέλω να είναι κάπως οικονομικό το πρόγραμμα γιατι μόλις έρθει ο ΟΤΕ θα διακόψω τη νέα σύνδεση με τον άλλο φορέα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Α) Ενεργός βρόγχος FULL LLU, δηλαδή μετατρέπεις τη μια γραμμή ΟΤΕ σε εναλλακτικό και σου παρέχονται τα πάντα πάνω από εκεί. Καλό αλλά παίρνει κανα μήνα χοντρικά να γίνει. Επιπλέον δεσμεύεσαι με 12μηνο συμβόλαιο στον εναλλακτικό που αν το σπάσεις πιό νωρίς παίζει να φας και πέναλτι διακοπής ανάλογα την εταιρία
Β) Ανενεργός βρόγχος FULL LLU, δηλαδή παίρνεις όλες τις υπηρεσίες από τον εναλλακτικό πάνω σ' ένα καινούριο ζεύγος καλωδίων που σου φέρνει. Παίρνει πολύ παραπάνω απ' ότι ο ενεργός για να γίνει. Επίσης ισχύει η 12μηνη δέσμευση κι εδώ.
Υπάρχει βέβαια και η Netone που έχει πρόγραμμα δοκιμής χωρίς δεσμεύσεις, δωρεάν για 2 μήνες ΑΛΛΑ:
1ον είναι για οικιακούς πελάτες και...
2ον έχει γίνει τόσο μάπα που κι εγώ σκέφτομαι να την κόψω, ήδη έχω συντάξει καταγγελία προς την ΕΕΤΤ.
Συμπέρασμα: Μείνε με το κινητό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά το αποφάσισα...θα κάτσω χωρίς τηλέφωνο για 1 βδομάδα (ελπίζω όχι παραπάνω) και χωρίς

Σαν τον ΟΤΕ δεν βάζω κανέναν...και ούτε πρόκειτε να τον φτάσει κανείς!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

(μιλάω πάντα για το οικιακό πακέτο, για επαγγελματικό δεν γνωρίζω)
η πεθερά μου και ο κουνιάδος μου πάντως που έχουν vodafone... είναι απ τα χείριστα που έχω δει
δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την περιοχή που βρίσκονται (Νίκαια) αλλά όλο κάποιο πρόβλημα εχει η γραμμή...
τους παίρνεις τηλ και τη μία δεν ακούγονται ΚΑΘΟΛΟΥ, την άλλη δείχνει ότι μιλάει ενώ ΔΕ μιλάει, την παράλλη δεν έχει σήμα... φρίκη εντελώς... αφού δεν τους παίρνουμε ποτέ τηλ στο σταθερό και χρεωνόμαστε κινητά για αυτό το λόγο

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ πάντως έχω forthnet και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη
η πεθερά μου και ο κουνιάδος μου πάντως που έχουν vodafone... είναι απ τα χείριστα που έχω δει
δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την περιοχή που βρίσκονται (Νίκαια) αλλά όλο κάποιο πρόβλημα εχει η γραμμή...
τους παίρνεις τηλ και τη μία δεν ακούγονται ΚΑΘΟΛΟΥ, την άλλη δείχνει ότι μιλάει ενώ ΔΕ μιλάει, την παράλλη δεν έχει σήμα... φρίκη εντελώς... αφού δεν τους παίρνουμε ποτέ τηλ στο σταθερό και χρεωνόμαστε κινητά για αυτό το λόγο![]()
Vodafone είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και ούτε εγώ έμεινα ευχαριστημένη...είναι αίσχος!
Δεν πιάνει σε όλες τις περιοχές σήμα!
Εκεί που το χρησιμοποίησα ήταν κοντά στην Νίκαια επίσης "ΚουΕ" μου...Λένε πως πρέπει να τσεκάρεις το σήμα με το κιν σου αν έχεις και εσύ vodafone μπλα μπλα μπλα...και κουραφέξ@λα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

εγώ πάντως έχω forthnet και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη
τους παίρνεις τηλ και τη μία δεν ακούγονται ΚΑΘΟΛΟΥ, την άλλη δείχνει ότι μιλάει ενώ ΔΕ μιλάει, την παράλλη δεν έχει σήμα... φρίκη εντελώς... αφού δεν τους παίρνουμε ποτέ τηλ στο σταθερό και χρεωνόμαστε κινητά για αυτό το λόγο![]()
Για βραχυχρόνιο διάστημα (~ημερες) δε συμφέρει κανείς να κάνει καμία κίνηση. Πρίν καν ενεργοποιηθεί στον εναλλακτικό η κοπέλα, θα της έχει έρθει ξανά ο ΟΤΕ.

Τώρα για μενα με το πρόβλημα στη σύνδεση... Θα δω τι θα κάνω, μπορεί να την κάνω για Τελλάς που έχω τον ξάδερφο εκεί ως αρχηγόπουλο, ή στη Φορθνετ... Ελπίζω όντως η τελευταία να έχει ξεπεράσει τις παιδικές netoneιδείς ασθένειες που έχει τώρα η εταιρία μου.
Κρίμα κρίμα κρίμα που μπαίνω σε τέτοια ταλαιπωρία... Σκάει η Seabone και αντί η Netone να αλλάξει routing με άλλο πάροχο για εξωτερικό, επιμένει στη Seabone και κάθε μέρα για πάρα πολλές ώρες δε μπορώ να μπω στα sites που εδρεύουν στο εξωτερικό (μεταξύ των οποίων ΚΑΙ το στέκι)!

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Ποιό είναι το καλύτερο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας;
Επειδη τωρα προσφατα τελιωνει η συνδεση ιντερνετ που εχουμε βαλει (wind) και θα ηθελα να παρω μερικες αποψεις. (εδω συμπεριλαμβανεται και το ΟΤΕ)

Δεν υπαρχουν προτασεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αυτό είναι αλήθεια. Ο τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας μας κάτι πείραξε αλλά δεν διορθώθηκε η βλάβη και μας είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει μέχρι μέσα στο σπίτι, διότι η δικαιοδοσία του τελείωνε εκεί.ΟΤΕ, γιατί γλυτώνεις από την ανάγκη διάγνωσης του σε ποιο σημείο στο δίκτυο υπάρχει ένα πρόβλημα για να πάρεις τη σωστή εταιρία τηλέφωνο. Δυστυχώς όλοι οι εναλλακτικοί έχουν τη νοοτροπία "φταίει ο ΟΤΕ" όταν υπάρχει πρόβλημα με τον τοπικό βρόγχο.
Τελικά το πρόβλημα το δημιουργούσε ο συναγερμός, αλλά αν ήταν κάτι άλλο θα μου έστελνε τεχνικό ο άλλος πάροχος; (ή μήπως είναι παροχέας; )
maria_lulu
Επιφανές μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

andre
Νεοφερμένο μέλος

Τι λέτε εσείς; Να πάω προς τα εκεί; Από γνωστούς που έχουν forthnet μου λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα και μάλλον χαρούμενοι είναι.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

andre
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.