iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έχω δοκιμάσει το mangenta το όποιο απογοητευτικά επίσης και το μείζον που ήταν απλώς τέλειο. Απλώς δεν θέλω να αγοράσω δυο φορές το ίδιο software μιας και το έχω ξεχάσει στο Αγρίνιο σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι ακόμη καλλίτερο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Καλά μόνο 2 software λεξικά υπάρχουν ;Αρχική Δημοσίευση από emufear:Για μένα το μείζον είναι το καλύτερο!![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μωρε ειναι δυσκόλο εγω το λεξικο το θέλω μόνο για οταν γράφω στο internet και επισης μου παίρνει πιο πολυ ωρα να βρω μια λεξη στο λεξικο.Αρχική Δημοσίευση από gilie:προτειμω τα κλασσικα λεξικα...ξερεις αυτα τις βιβλιοθηκης...σ'αυτο το φορουμ αισθανομαι ολο και ποιο μεγαλη...![]()
Vkey
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Νομίζω ότι δεν έχει ερμηνία παρα μόνο ορθογραφία ....Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Πολυλεξικό (MGLEXICO)
κανώ λάθος;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Νομίζω ότι δεν έχει ερμηνία παρα μόνο ορθογραφία ....
κανώ λάθος;
όχι δεν κάνεις λάθος... μόνο ορθογραφία ελληνική και αγγλική...
και γω αυτό έχω και είμαι ικανοποιημένη... απλό και εύχρηστο
αν θες να στο στείλω... ένα μικρό .exe είναι (αν θυμάμαι καλά

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Νομίζω ότι δεν έχει ερμηνία παρα μόνο ορθογραφία ....
κανώ λάθος;
Και συνώνυμα!
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.komvos.edu.gr/dictionaries/dictonline/DictOnLineTri.htm
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ο thanks περιπου ότι έψαχναΑρχική Δημοσίευση από KoRaKi:εαν θελεις online ελληνικο λεξικο
https://www.komvos.edu.gr/dictionaries/dictonline/DictOnLineTri.htm
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.