Ποιο κανάλι λέει το καλύτερο δελτίο ειδήσεων κατα την γνώμη σας?
Να σε διορθώσω....."Ποιο κανάλι λέει το καλύτερο δελτίο προπαγάνδας κατά τη γνώμη σας;" θα έπρεπε να ρωτάς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Animal Planet;Δεν βλεπω ειδησεις![]()

katalinos
Δραστήριο μέλος

Να σε διορθώσω....."Ποιο κανάλι λέει το καλύτερο δελτίο προπαγάνδας κατά τη γνώμη σας;" θα έπρεπε να ρωτάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έχω έρωτα με τη Σία Κοσιώνη. Τη θεωρώ πραγματικά πρότυπο γυναίκας. Κάθομαι και τη χαζεύω.![]()
θα θέλατε να μας απαριθμήσετε μερικά από τα χαρακτηριστικά της που αυτήν την άποψη -σεβαστή κατά τα λοιπά- σας έχουν χτίσει;
το ALTER
θα αποτελούσε κατακριτέα διαφήμιση να αναφέρεις τον αποκωδικοποιητή σου; Η δική μου τιβί αδυνατεί στο άλτερ να συντονιστεί, ψευτοπράματα τελικά, ελ τζί κι αηδίες
DarthFederer
Διάσημο μέλος

θα θέλατε να μας απαριθμήσετε μερικά από τα χαρακτηριστικά της που αυτήν την άποψη -σεβαστή κατά τα λοιπά- σας έχουν χτίσει;
Θα θέλαμε ναι. Είναι δυναμική, έχει πολλές γνώσεις, καλό λέγειν, είναι ετοιμόλογη. Όλα αυτά βέβαια ως παρουσιάστρια ενός δελτίου ειδήσεων, δεν ξέρω πώς είναι στην πραγματική της ζωή. Και ενώ συνήθως δεν με ενδιαφέρει, είναι και πανέμορφη. Δηλαδή χάνομαι στα μάτια της. Πολύ σπάνια μού αρέσει τόσο πολύ μια γυναίκα. Θεωρώ επίσης ότι είναι σεμνή και μετριόφρων και δεν "διαλαλεί" κανένα από τα προτερήματά της κάτι που εκτιμώ σε έναν άνθρωπο. Φαίνεται επίσης ότι είναι απλή και προσιτή και δεν το παίζει ντίβα. Είναι για μένα η ιδανική γυναίκα.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι καλή!! (το εννοώ. Για σας μιλώντας, όχι για την κοσιώνενα).Θα θέλαμε ναι. Είναι δυναμική, έχει πολλές γνώσεις, καλό λέγειν, είναι ετοιμόλογη. Όλα αυτά βέβαια ως παρουσιάστρια ενός δελτίου ειδήσεων, δεν ξέρω πώς είναι στην πραγματική της ζωή. Και ενώ συνήθως δεν με ενδιαφέρει, είναι και πανέμορφη. Δηλαδή χάνομαι στα μάτια της. Πολύ σπάνια μού αρέσει τόσο πολύ μια γυναίκα. Θεωρώ επίσης ότι είναι σεμνή και μετριόφρων και δεν "διαλαλεί" κανένα από τα προτερήματά της κάτι που εκτιμώ σε έναν άνθρωπο. Φαίνεται επίσης ότι είναι απλή και προσιτή και δεν το παίζει ντίβα. Είναι για μένα η ιδανική γυναίκα.
Η αλήθεια είναι πως τηλεόραση σπίτι ανοίγει κάθε χριστούγεννα και πάσχα και αν, οπότε έχω μείνει σε εντυπώσεις από πολύ παλιά αναφορικά με τα σκιλλσ της σαν εκφωνήτρια ειδήσεων. Στο μυαλό μου την είχα σαν ένα άχρωμο άοσμο άγευστο φερέφωνο, αλλά μετά τα εγκώμιά σας, θα υποβληθώ ίσως στην βάσανο καθήλωσης 3 τετάρτων σε μιά τιβί μπρος με σκοπό να αποκομίσω κλάσμα αυτών που θα κέρδιζα παρακολουθώντας ειδήσεις σε δικαιολογητικά-νοοζ-καθημερινή. Με κάνατε να ανησυχήσω πάντως λίγο που σαν γυναίκα όχι απλά δεν μου λέει τίποτε αλλά εκπροσωπεί κιόλας -για εμένα πάντα- την απωθητική πλειονότητα του χαλβά του συρμού.

Γιατι καποιος να βλεπει δελτιο ειδησεων εν ετει 2018;
Νοσταλγία και Σια Κοσιώνη.
Τι καλή!! (το εννοώ. Για σας μιλώντας, όχι για την κοσιώνενα).

Πώς προέκυψε το κοπλιμάν;
Η αλήθεια είναι πως τηλεόραση σπίτι ανοίγει κάθε χριστούγεννα και πάσχα και αν, οπότε έχω μείνει σε εντυπώσεις από πολύ παλιά αναφορικά με τα σκιλλσ της σαν εκφωνήτρια ειδήσεων. Στο μυαλό μου την είχα σαν ένα άχρωμο άοσμο άγευστο φερέφωνο, αλλά μετά τα εγκώμιά σας, θα υποβληθώ ίσως στην βάσανο καθήλωσης 3 τετάρτων σε μιά τιβί μπρος με σκοπό να αποκομίσω κλάσμα αυτών που θα κέρδιζα παρακολουθώντας ειδήσεις σε δικαιολογητικά-νοοζ-καθημερινή. Με κάνατε να ανησυχήσω πάντως λίγο που σαν γυναίκα όχι απλά δεν μου λέει τίποτε αλλά εκπροσωπεί κιόλας -για εμένα πάντα- την απωθητική πλειονότητα του χαλβά του συρμού.
Ε καλά, αυτά είναι γούστα. Και ειδικά από γυναίκα προς γυναίκα είναι διαφορετικά αυτά που βλέπω εγώ και διαφορετικά αυτά που ενδεχομένως βλέπετε εσείς. Τη θεωρώ χαρισματική και ζηλεύω (με την καλή έννοια) τους χαρισματικούς ανθρώπους ίσως γιατί εγώ ποτέ δε θα τους φτάσω, τους χαίρομαι όμως. Μπορείτε να δείτε και στο σάιτ του Σκάι το δελτίο της Παρασκευής.

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς προέκυψε το κοπλιμάν;
μην ελπίζετε σε ΑΕΕ !!!! Όχι ακόμα δλδ αχαχαχχαχαχχχ
συμφωνώ και προσυπογράφω! Η αλήθεια είναι, όπως σας είπα, πως έχω να τηνε δω σε δελτίο ειδήσεων κάτι χρονάκια συναπτά μάνι μάνι. Μπορεί να μεταλλάχτηκε εν τω μεταξύ. Ή να της έφερε τα χαρίσματα στην επιφάνεια ο Ντορίτος, ποιός ξέρειΕ καλά, αυτά είναι γούστα. Και ειδικά από γυναίκα προς γυναίκα είναι διαφορετικά αυτά που βλέπω εγώ και διαφορετικά αυτά που ενδεχομένως βλέπετε εσείς. Τη θεωρώ χαρισματική και ζηλεύω (με την καλή έννοια) τους χαρισματικούς ανθρώπους ίσως γιατί εγώ ποτέ δε θα τους φτάσω, τους χαίρομαι όμως. Μπορείτε να δείτε και στο σάιτ του Σκάι το δελτίο της Παρασκευής.![]()
akikos
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Γιατι καποιος να βλεπει δελτιο ειδησεων εν ετει 2018; Ιντερνετ ολοι εχετε σπιτια σας, αλλιως δε θα γραφατε εδω μεσα. Μπειτε σε 5 διαφορετικα ενημερωτικα σαιτς, διαβαστε τα νεα και κρινετε τι ειναι σωστο και τι οχι.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι με την ενημέρωση στο ιντερνετ ο καθένας διαλέγει να βλέπει αυτά που θέλει να βλέπει.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Νομιζω το εχω ξαναγραψει. Δεν υπαρχει αντικειμενικη ειδηση, ουτε αντικειμενικη ενημερωση. Αντικειμενικα μπορει να πεις μονο νουμερα. Το οτι η αναπτυξη θα ειναι πχ 1.5% ειναι νουμερο, δεν επιδεχεται αμφισβητησης, δεν μπορεις να το αλλαξεις, να το μασκαρεψεις. Ολα τα υπολοιπα ειναι υποκειμενικα και περιεχουν μεσα και σχολιο. Ολα τα δελτια, ολες οι εφημεριδες, ολα τα σαιτς εχουν bias υπερ καποιων αποψεων. Διαβαζοντας ακομα και την ιδια ειδηση μεσα απο 3-4 διαφορετικες πηγες, μπορεις να καταληξεις στο τι ειναι ειδηση, στο τι ειναι σχολιο, στο τι ειναι πραγματικα σωστο και τι φανφαρα κ.ο.κ.
Καλυτερα να διαβαζετε ειδησεις απο πορταλς που δεν φοβουνται να πουν την αποψη τους παρα να διαβαζετε ειδησεις απο αυτους που αυτοπλασαρονται ως αντικειμενικοι, οπως ηταν ο Χατζηνικολαου με τη Real News. Καλυτερα να βλεπεις τον λυκο οπως ειναι παρα να τον βλεπεις με προβια...
Εχω καιρό να παρακολουθήσω ειδήσεις. Πιστεύω ότι τις πιο αντικειμενικές ειδήσεις τις είχε το mega με διαφορά. Είχε τους καλύτερους πολιτικούς ανταποκριτές, τους καλύτερος εξωτερικούς ανταποκριτές και τους καλύτερους αθλητικούς δημοσιογράφους.
Και το 99% οσων ηταν μεσα (για τους πολιτικους συντακτες) ηταν πιο πρασινοι κι απο το avatar σου...
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.