Ποιο κομμάτι θα αφιερώνατε...
σε κάποιο άλλο (ή άλλα) μέλος/η του e-steki ?
ps. Παρακαλώ δώστε τίτλο κομματιού και nickname

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[SIZE=-1]SHABBA RANKS (WITH CHEVIL FRANKLIN) - MR. LOVERMAN!!![/SIZE]
weak and powerless
Διάσημο μέλος

άντε άκου και καμμιά σοβαρή μπάντα χλιμιτζουροειδές τρίποδο πλάζμα

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Γιατί δεν το είχα δει τόσο καιρό??????
Αφιερώνω στον γλυκό μου Μαριούλη το "Φιλαράκι" της Βόσσου

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:Στη misslittledevil το lucifer over london, γιατι οποτε βλεπω το νικ της μου ρχεται αυτη η διαολια:p

"Εισαι ενα τρελοκοριτσο" στην dooo.
Δεν ξερω.. αλλα οποτε βλεπω μηνυμα της λυνομαι στα γελια.
Το τραγουδι σαν κομματι μπορει να μην της ταιριαζει, αλλα ο τιτλος του νομιζω ειναι ακριβως στα μετρα της.

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Μάκιαααααα!
Vkey
Επιφανές μέλος

Τα κορίτσια ξένυχτανε με ενα μυστικο
Έτσι είμαι και γω
Τα κορίτσια ξένυχτανε μόνα ή δυο-δυο
Έτσι κάνω και γω
Έτσι είμαι και γω
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ, πανέμορφη

Θέλω να αφιερώσω στις μέλλουσες μαμάδες Κουε και torry το
nocturne από secret garden …μου θυμίζει νανούρισμα και είναι άκρως μελωδικό..
Neraida
Επιφανές μέλος

Jrot:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

-Στην Έρις, που 'χει ρίξει μαύρη πέτρα, το γήρνα πίσο ή έστο τειλεφόνα.

-Στον Φ. που μου το έμαθε κι έχει μπει στην λίστα των ζούπερ αγαπημένων, το ήλιε που χάθηκες.
-Στην Himela το να βάλω τα μεταξωτά, επειδή όποτε τ' ακούω την θυμάμαι.
-Στον charmader και την Aleksa το happy together, για τις μουσικές που μοιραζόμαστε και γουστάρουμε.
-Στον Physiognomist τους Fleetwood Mac.

-Στον juste un instante, που κάποιον είχα κερκίδα στα γαλλικά ακούσματα κι εξαφανίστηκε, τι άλλο από κάτι γαλλικό.
-Στον ultraviolence λίγη synth.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Στη ξεθάφτρια Lysippe δίνουμε ένα blues χαπάκι
Στον harry akrita ένα ψαγμένο Hybrid Theory demo
Στην Εillen ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα απλήρωτα
Στον fretoe μια βραδιά με την χήρα του Devil(όχι του φορουμικού,του οριτζιναλ)
Και στην Cinefil μια προφητεία για την επιστροφή του τρου μεταλκορ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

αχ οι παλιοι οι ΑΑ οι ορθοδοξοιΚαι στην Cinefil μια προφητεία για την επιστροφή του τρου μεταλκορ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.