Μια παρόμοια φάση με το φίλο μου το Γιάννη. Δεν βλέπω τηλεόραση, ίσως παλιότερα μόνο το Οπεν για την Ουκρανία, άντε και για το Κόκκινο Ποτάμι τη σειρά.
Ως επι το πλείστον παρακολουθώ Youtube, έχοντας μια συμπάθεια προς τους συντηρητικούς/Τραμπικούς/Πουτινικούς αλλά όντως είναι πολύ "η εικωγένυα τα παιδγιά τα παιδγυάααα" και οκ μου τη δίνει η όλη φάση και με τους έλληνες και με τους ξένους κάπου με το μικρό νοικοκυριό που δε βλέπουμε τιποτα παραδιπλα όσο ο κηπακος και τα μούλικά μας ειναι καλά.
Σα να προσπαθουν είτε να τα βολέψουν μες το υπάρχον καθεστώς είτε να το ψιλοαλλάξουν ίσα ίσα για να είναι καλά η γούνα τους.
Γενικά δεν εμπιστευομαι τους παραδοσιακούς διαύλους, ελληνικούς και μη. Έτσι, δεν τους παρακολουθώ. Ενημερώνομαι απο πολλές πηγές, τόσο συστημικές όσο και αντισυστημικές, γιατί η παραπληροφόρηση ελλοχεύει παντού, τόσο και στους δικής μας ιδεολογίας όσο και στους άλλους. Στο τέλος βγάζω τα συμπεράσματά μου μόνος μου.
Δόξα τω Θεω, μυαλό έχω.