Ποιο τηλεοπτικό κανάλι παρακολουθείτε;

Ποιο/Ποια τηλεοπτικά κανάλια παρακολουθείτε;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)
  • MEGA Channel

Ψήφοι: 2 25,0%
  • SKAI

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ant1

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Star

• Open

• Action 24

• Makedonia TV

• CNN (US)

• CBS (US)

• FOX (US)

• NBC/CNBC (US)

• BBC (UK)

• Sky News (UK)

• TV5Monde (France)

• France 24 (France)

• AL Jazeera (Qatar, Globally)

• Δεν παρακολουθώ τηλεόραση

• Κανένα από τα παραπάνω

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.575 μηνύματα.
Η τηλεόραση είναι το πιο δημοφιλές μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε όλον τον πλανήτη. Ποιο Ελληνικό κανάλι θεωρείτε ότι έχει το καλύτερο πρόγραμμα αλλά και τις πιο αντικειμενικές ειδήσεις; Επίσης, παρακολουθείτε ξένα τηλεοπτικά μέσα και αν ναι ποιο;

Προσωπικά όσο αφορά την Ελλάδα παρακολουθώ το Mega ενώ από ξένα μέσα ενημέρωσης παρακολουθώ συχνά το CBS και το FOX News τα οποία είναι Αμερικανικά και προφέρουν σχετικά καλής ποιότητας ενημέρωση.

Το συγκεκριμένο thread είναι καθαρά για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Μπορείτε να ψηφίσετε έως 4 ΜΜΕ.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.768 μηνύματα.
Δεν βλέπω ιδιαίτερα τηλεόραση, αλλά όταν βλέπω προτιμώ το Mega. Ξένα μέσα δεν παρακολουθώ, μόνο διαδικτυακά.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.954 μηνύματα.
Συνήθιζα από ελληνικά να εμπιστεύομαι λίγο παραπάνω το Open αλλά σύντομα κατάλαβα πως η αντικειμενικότητά του εξαντλείται μόνο στον πόλεμο της Ουκρανίας (και αυτό λόγω ιδιοκτησίας του καναλιού). Στα υπόλοιπα ζητήματα παρέμεινε ένα προπαγανδιστικό κανάλι του καθεστωτικού αφηγήματος.

Τα κανάλια μόνο για σειρές τα βλέπω. Με ειδήσεις δεν ασχολούμαι.

Από τα αναφερόμενα ξένα μέσα επίσης δεν παρακολουθώ κανένα πλην κάποιες φορές του Fox News. Έχουν φάση τα talk shows του συντηρητικού Tucker Carlson (ιδεολογικά βέβαια και αυτά απλά εκπροσωπούν τον συντηρητικό φιλοτραμπικό/φιλοπουτινικό κυρπαντελισμό με πλήρη απουσία ριζοσπαστικής συνείδησης).

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
Μια παρόμοια φάση με το φίλο μου το Γιάννη. Δεν βλέπω τηλεόραση, ίσως παλιότερα μόνο το Οπεν για την Ουκρανία, άντε και για το Κόκκινο Ποτάμι τη σειρά.

Ως επι το πλείστον παρακολουθώ Youtube, έχοντας μια συμπάθεια προς τους συντηρητικούς/Τραμπικούς/Πουτινικούς αλλά όντως είναι πολύ "η εικωγένυα τα παιδγιά τα παιδγυάααα" και οκ μου τη δίνει η όλη φάση και με τους έλληνες και με τους ξένους κάπου με το μικρό νοικοκυριό που δε βλέπουμε τιποτα παραδιπλα όσο ο κηπακος και τα μούλικά μας ειναι καλά.

Σα να προσπαθουν είτε να τα βολέψουν μες το υπάρχον καθεστώς είτε να το ψιλοαλλάξουν ίσα ίσα για να είναι καλά η γούνα τους.

Γενικά δεν εμπιστευομαι τους παραδοσιακούς διαύλους, ελληνικούς και μη. Έτσι, δεν τους παρακολουθώ. Ενημερώνομαι απο πολλές πηγές, τόσο συστημικές όσο και αντισυστημικές, γιατί η παραπληροφόρηση ελλοχεύει παντού, τόσο και στους δικής μας ιδεολογίας όσο και στους άλλους. Στο τέλος βγάζω τα συμπεράσματά μου μόνος μου.

Δόξα τω Θεω, μυαλό έχω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια