iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ποίο panel στις tft προτιμάτε και γιατί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

1. ΤΝ το πιο γρήγορο τις περισσότερες φορες αλλά σε μικρές μεταβολές ειναι πιο αργό, αλλά δεν έχει τόσο καλή ποιότητα εικόνας ... Συνήθως το συναντάμε σε φτήνες οθόνες
2. S-IPS, πιο ομάλη ταχύτητα ... Η ταχύτητα αυξάνετε σχεδόν γραμμικά σε σχέση με το εύρος ...
3. ΜVA ναι μεν ειναι πιο αργο απο ολα , αλλά προσφέρει καλλίτερη γωνία θέασης και καλλίτερη αντίθεση ...
4. Το PVA , δεν ξέρω τι ακρίβως είναι , μοιάζει με το mva πάντως
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολυ εξειδικευμενο το βλεπω για να ενδιαφερει τον απλο χρηστη.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Υπαρχουν 4 τεχνολογιες panel ...
1. ΤΝ το πιο γρήγορο τις περισσότερες φορες αλλά σε μικρές μεταβολές ειναι πιο αργό, αλλά δεν έχει τόσο καλή ποιότητα εικόνας ... Συνήθως το συναντάμε σε φτήνες οθόνες
2. S-IPS, πιο ομάλη ταχύτητα ... Η ταχύτητα αυξάνετε σχεδόν γραμμικά σε σχέση με το εύρος ...
3. ΜVA ναι μεν ειναι πιο αργο απο ολα , αλλά προσφέρει καλλίτερη γωνία θέασης και καλλίτερη αντίθεση ...
4. Το PVA , δεν ξέρω τι ακρίβως είναι , μοιάζει με το mva πάντως

Παντως εγω θα παρω Eizo οτι panel και να φοραει

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

[/SIZE]
S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

Βρήκα αυτό το πινακάκι
αλλά δεν ξέρω γερμανικά

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

edit: Οταν εκανα format δεν κρατησα αντιγραφο απο την μεταφραση ... sorry
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.