ioanna-zer Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Απριλίου 2011 στις 02:47 Η ioanna-zer: #1 11-04-11 02:47 Λοιπόν θέλω να αλλάξω λαπτοπ κ μιας κ εχουν βγει 3D σκεφτομαι να διαλέξω ένα τέτοιο... ειμαι ανάμεσα σε δύο αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω... σας παρακαλώ ασ με βοηθησει καποιος που ξέρει!!! αυτα που εχω βρει είναι : Toshiba Satellite A665-11T 3D - Laptop - plaisio.gr και Acer Aspire 5745DG-374G50Mnks - Laptop - plaisio.gr ευχαριστω πολυ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna-zer Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Απριλίου 2011 στις 14:29 Η ioanna-zer: #2 15-04-11 14:29 κανείσ δεν ξερει??? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπόν θέλω να αλλάξω λαπτοπ κ μιας κ εχουν βγει 3D σκεφτομαι να διαλέξω ένα τέτοιο... ειμαι ανάμεσα σε δύο αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω... σας παρακαλώ ασ με βοηθησει καποιος που ξέρει!!! αυτα που εχω βρει είναι : Toshiba Satellite A665-11T 3D - Laptop - plaisio.gr και Acer Aspire 5745DG-374G50Mnks - Laptop - plaisio.gr ευχαριστω πολυ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna-zer Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Απριλίου 2011 στις 14:29 Η ioanna-zer: #2 15-04-11 14:29 κανείσ δεν ξερει??? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κανείσ δεν ξερει??? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.