giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.073 μηνύματα.

12-05-21

23:54
Δεν αναφερόμαστε σε γενικό στοιχείο. Προφανώς και δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι επιθετικοί. Μιλάω για την θρησκεία όμως. Αντικειμενικά επειδή έχω διαβάσει το Κοράνι πολλά περίεργα που λέει και διάφοροι λόγιοι του Ισλάμ προσπαθούν να τα καλύψουν, δίνουν πάτημα στους τρομοκράτες να κάνουν ο,τι κάνουν.Δεν το έχω δει σε όλους τους μουσουλμάνους.Οι Ιρακινοί ας πούμε ή οι Σύριοι είναι άτομα που δεν έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά(αυτοί που γνώρισα). Εγώ ως Πεντηκοστιανους στόχο έχω να κάνω τον κόσμο να σκέφτεται σαν Πεντηκοστιανος πείθοντας τους με το παράδειγμα και τον ηθικό τρόπο ζωής που προσπαθώ να δείχνω και αλλάζοντας έτσι ορισμένα από τα μελανά σημεία του δυτικοευρωπαικου τρόπου ζωής (κρίση στον θεσμο της οικογένειας, αύξηση της ασυδοσίας στον δημόσιο βίο κτλ).Αντιθετα με αντικοινωνική συμπεριφορά δεν πείθεις κανέναν για το δίκιο σου.
Για αυτό πολυπολιτισμικότητα και Ισλάμ δύσκολα πάνε μαζί. Το Ισλάμ συμπεριφέρεται επιβλητικά στις ξένες κουλτούρες που έρχονται και με επιβλητικές τάσεις και όταν είναι μειοψηφία.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.310 μηνύματα.

13-05-21

00:15
Γεια σου βρε Οτι Αγκιεμανγκ με τα ωραία σουΔεν το έχω δει σε όλους τους μουσουλμάνους.Οι Ιρακινοί ας πούμε ή οι Σύριοι είναι άτομα που δεν έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά(αυτοί που γνώρισα). Εγώ ως Πεντηκοστιανους στόχο έχω να κάνω τον κόσμο να σκέφτεται σαν Πεντηκοστιανος πείθοντας τους με το παράδειγμα και τον ηθικό τρόπο ζωής που προσπαθώ να δείχνω και αλλάζοντας έτσι ορισμένα από τα μελανά σημεία του δυτικοευρωπαικου τρόπου ζωής (κρίση στον θεσμο της οικογένειας, αύξηση της ασυδοσίας στον δημόσιο βίο κτλ).Αντιθετα με αντικοινωνική συμπεριφορά δεν πείθεις κανέναν για το δίκιο σου.