DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.311 μηνύματα.

15-04-07

10:47
Το μόνο πρόβλημα που έχω με αυτό το forum είναι ότι βλέπω να αλλάζετε πολύ εύκολα τους τίτλους των threads και να τα μεταφέρετε επίσης πολύ εύκολα σε άλλες κατηγορίες με αποτέλεσμα να τα ψάχνω και να μην τα βρίσκω. Χθες διέγραψα το προσωπικό μήνυμα του admin και τώρα δεν βρίσκω το απόσπασμα της συζήτησης με τον bisbiriko που συζητούσαμε κάτι εντελώς άσχετο και που μεταφέρθηκε από το θέμα για τον έρωτα με τους διασήμους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.

15-04-07

10:56
εσύ φταις που διέγραψες το πμ χωρίς να είσαι σίγουρος που θα βρεις αυτο που θες 
anyway, επειδή δεν ξέρω αν ήταν Off topic ή απλά κάποιο άλλο θέμα, θα σε βοηθήσει να το βρεις ο εξής τρόπος
Πηγαινεις στο προφιλ του bisbirikos και στο σημείο στην αριστερή στήλη που λέει πληροφορίες του forum, πάτα το αναζήτηση μηνυμάτων.
Ετσι θα πάρεις σε πρώτη φάση συνοπτικά επιγραματικά την πρώτη φράση απ όλες τις απαντήσεις του.
Έτσι ισως θυμηθείς αυτο που θελεις και αν το βρεις, πατας πάνω στην συγκεκριμένη απάντηση, και σε πάει απευθείας στο θέμα που βρίσκεται η απάντηση.
αν πάλι είναι Off topic θα το βρεις κάπου εδώ
αν είναι παλιο off topic Θα έχει διαγραφεί κι αν θες να δεις το γιατί, δες εδώ
ελπίζω να σε φώτισα λίγο

anyway, επειδή δεν ξέρω αν ήταν Off topic ή απλά κάποιο άλλο θέμα, θα σε βοηθήσει να το βρεις ο εξής τρόπος
Πηγαινεις στο προφιλ του bisbirikos και στο σημείο στην αριστερή στήλη που λέει πληροφορίες του forum, πάτα το αναζήτηση μηνυμάτων.
Ετσι θα πάρεις σε πρώτη φάση συνοπτικά επιγραματικά την πρώτη φράση απ όλες τις απαντήσεις του.
Έτσι ισως θυμηθείς αυτο που θελεις και αν το βρεις, πατας πάνω στην συγκεκριμένη απάντηση, και σε πάει απευθείας στο θέμα που βρίσκεται η απάντηση.
αν πάλι είναι Off topic θα το βρεις κάπου εδώ
αν είναι παλιο off topic Θα έχει διαγραφεί κι αν θες να δεις το γιατί, δες εδώ
ελπίζω να σε φώτισα λίγο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.

15-04-07

11:00
διαβάζοντας βρήκα αυτό το split που νομίζω αυτό ψάχνεις
για δες
[split] Δειχνει η ακροτητα ελευθερια;
για δες
[split] Δειχνει η ακροτητα ελευθερια;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...