Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

(portfolio? δεν παιρνει παιδιμ μαζί του τον σορς κώδικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μου'χει τύχει, δεν τα φαντάζομαι αυτά.
Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

εάν ζητούν προγραμματιστή, θα τους πει ποιες γλώσσες έχει χειριστεί μέχρι στιγμής ή διδάχτηκε στο πανεπιστήμιο.
εάν ζητούν software engineer, θα τους πει ποιες τεχνολογίες έχει χρησιμοποιήσει (προσοχή, είναι διαφορετικό από τις γλώσσες προγραμματισμού). Ο software engineer έχει κάνει και δουλειά προγραμματιστή. Καμιά φορά έχει κάνει και δουλειά web developer, αλλά πολύ επιφανειακά (διορθώσεις, maintenance και τέτοια).
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν ειπα να μην κανουν ερωτησεις, αλλα για να δουν αν ξερει προγραμματισμο δεν περιμενουν να το δουν απο 1-2 ερωτησειςΑρχική Δημοσίευση από dooo:δεν αντιλέγω ρε παιδιά, απλά ΜΠΟΡΕΙ και να τύχει σε κάποιον να του κάνουν κανά δυο ερωτήσεις.
μου'χει τύχει, δεν τα φαντάζομαι αυτά.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Είχες online portfolio όμως?
σελίνιμ, το πορτφόλιό μου είναι το cv μου. Αν δεις τι γράφω εκεί μέσα, δεν νομίζω ότι πρέπει να τους δείξω κάτι ονλάιν. Εξάλλου, δεν ανήκω στην κατηγορία που πρέπει να δείχνω πορτφόλιο, όπως το εννοείς εσύ.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Θα με κανεις να σου δειξω σιτες απο προγραμματιστεςΑρχική Δημοσίευση από dooo:εάν ζητούν web developer, θα τους δείξει σάιτς που έχει φτιάξει.
εάν ζητούν προγραμματιστή, θα τους πει ποιες γλώσσες έχει χειριστεί μέχρι στιγμής ή διδάχτηκε στο πανεπιστήμιο.
εάν ζητούν software engineer, θα τους πει ποιες τεχνολογίες έχει χρησιμοποιήσει (προσοχή, είναι διαφορετικό από τις γλώσσες προγραμματισμού). Ο software engineer έχει κάνει και δουλειά προγραμματιστή. Καμιά φορά έχει κάνει και δουλειά web developer, αλλά πολύ επιφανειακά (διορθώσεις, maintenance και τέτοια).

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Δεν ειπα να μην κανουν ερωτησεις, αλλα για να δουν αν ξερει προγραμματισμο δεν περιμενουν να το δουν απο 1-2 ερωτησεις![]()
όχι βέβαια...έχεις απόλυτο δίκιο

ξεχνάς όμως ότι πρέπει να σε ψαρώσουν με κάποιο τρόπο

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ακόμα και για προγραμματιστές. Δεν χρειάζεται να παρουσιάζει sites μόνο ένα portfolio. Μπορεί να παρουσιάζει ακόμα και το CV αλλά σε πολύ πιο βολική μορφή

Πάνο, αν θες βρες τέτοια sites και δώσε links

Mου το αναλύεις λίγο αυτό σε παρακαλώ?σελίνιμ, το πορτφόλιό μου είναι το cv μου. Αν δεις τι γράφω εκεί μέσα, δεν νομίζω ότι πρέπει να τους δείξω κάτι ονλάιν. Εξάλλου, δεν ανήκω στην κατηγορία που πρέπει να δείχνω πορτφόλιο, όπως το εννοείς εσύ.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αλλο αυτο, το ψαρωμα... Σε αυτο σημφωνωΑρχική Δημοσίευση από dooo:όχι βέβαια...έχεις απόλυτο δίκιο
ξεχνάς όμως ότι πρέπει να σε ψαρώσουν με κάποιο τρόπο![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

και θα μου αποδείξεις τι με αυτό? ότι οι προγραμματιστές σε php (γιατί για αυτό φαντάζομαι μιλάς), βάζουν ωραία χρωματάκια στα σάιτ τους? Αν ο προγραμματιστής που λες είναι έξυπνος και ξέρει ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, θα του πει πρωτα για την ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ που χρησιμοποιήσε για να φτιάξει το σάιτ, και σαν κατακλείδα, θα του δείξει για τι μιλούσε τόση ώρα. Να είσαι σίγουρος όμως, ότι από το ένα μάτι θα τους μπει, και από το άλλο θα βγειΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Θα με κανεις να σου δειξω σιτες απο προγραμματιστες![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Απλά ένα site έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες παρουσίασης απο ένα τυπωμένο βιογραφικό. Δεν είναι μόνο τα "χρωματάκια". Το κακό είναι οτι οι περισσότερες έλληνες έχουν την άποψη αυτή, γι'αυτό είμαστε ακόμα 30 χρόνια πίσω

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Mου το αναλύεις λίγο αυτό σε παρακαλώ?
δεν έχω πορτφόλιο με σάιτς, γιατί ποτέ μου δεν υπήρξα web developer. Όλα όσα έχω κάνει στις 3 δουλειές από τις οποίες έχω περάσει, αφορούν υλικό ενός software engineer (παραπέμπω στη διάκριση των θέσεων σε προηγούμενο ποστ). Αυτό το υλικό περιέχεται στο cv μου και μόνο. Δεν θα κέρδιζα τίποτα αν είχα ανεβάσει το cv μου ονλάιν

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Δεν νομίζω οτι μιλάει μόνο για php, asp και τα τοιάυτα.
Απλά ένα site έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες παρουσίασης απο ένα τυπωμένο βιογραφικό. Δεν είναι μόνο τα "χρωματάκια". Το κακό είναι οτι οι περισσότερες έλληνες έχουν την άποψη αυτή, γι'αυτό είμαστε ακόμα 30 χρόνια πίσω![]()
αυτά πες τα στους εκάστοτε μάνατζερς που θα βρεις μπροστά σου

μη λυπάσαι σελίνι, τη δουλειά σου κάνε σωστά και άστους να κουρεύονται.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Φυσικα και δεν μιλαω για php, αρκετες φορες μου εχει τυχει σε blog προγραμματιστων να εχουν και ενα πορτφολιο με τα εργα τουςΑρχική Δημοσίευση από dooo:και θα μου αποδείξεις τι με αυτό? ότι οι προγραμματιστές σε php (γιατί για αυτό φαντάζομαι μιλάς), βάζουν ωραία χρωματάκια στα σάιτ τους? Αν ο προγραμματιστής που λες είναι έξυπνος και ξέρει ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, θα του πει πρωτα για την ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ που χρησιμοποιήσε για να φτιάξει το σάιτ, και σαν κατακλείδα, θα του δείξει για τι μιλούσε τόση ώρα. Να είσαι σίγουρος όμως, ότι από το ένα μάτι θα τους μπει, και από το άλλο θα βγει(μιλάμε πάντα για μια θέση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ)

Αν ψαξεις στο google για Programmer portfolio νομιζω οτι θα βρεις κατι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.