Προεπιλογή : 15 δημοσιεύσεις ανά σελίδα

michael92

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα.
Θα ήθελα να προτείνω να είναι προεπιλεγμένο να εμφανίζονται 15 δημοσίευσεις ανά σελίδα αντί για 10 που είναι τώρα γιατί πολλές φορές είναι κουραστικό να αλλάζουμε πολύ συχνά σελίδα σε μεγάλα θέματα, αλλά ακόμα και σε μικρά. Δεν νομίζω να τείθεται θέμα bandwidth, στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι όταν δεν περιέχονται φωτογραφίες... Ελπίζω η πρόταση μου να γίνει δεκτή :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.200 μηνύματα.
ναι συμφωνω.. πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερο να εμφανιζονταν 15 δημοσιευσεις ανα σελιδα...το να ειναι προεπιλεγμενο διευκολυνει ολους μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Anarki

Διάσημο μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα.
Ξέρω 'γω, όποιος δεν βαλεύεται μπορεί πάντα να το αλλάξει.

michael92

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα.
Ναι το ξέρω αυτό, αλλά μετά υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας στην παράθεση συνδέσμων...

bobiras11

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα.
Εγώ θέλω με 10. Δεν θέλω να αλλάξει :P

Devina

Τιμώμενο Μέλος

Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα.
Βασικά και εμένα με βολεύει με 10..:iagree:

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
και εγω 10... βοηθαει και στο να καταλαβεις αμα εχει πολλα μνματα το θεμα η οχι..

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Κουραστικό γίνεται όταν τα θέματα είναι γεμάτα με posts άνευ ουσίας. :)
Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλογή σε 5, 10, 15, 20, 30 ή 40 :no1:

(μόλις πρόσθεσα και την επιλογή για 15)

-petros

X-FILER

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα.
κι εγο 10 θελω :P sorry μιχαλη :D

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα.
εγω το χω στα 40 κ μαρεσει

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.488 μηνύματα.
εγω το χω στα 40 κ μαρεσει

Κι εμένα μ'άρεσε αλλά κάνει πολλή ώρα να φορτώσει και δεν αντέχεται...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...