Προορισμοί στο εξωτερικό

Είδες το βίντεο του Manos;
Το έχω ανακαλύψει εδώ και χρόνια (έβλεπα πολλά σιριαλ κινέζικα στο λύκειο). Χαίρομαι όμως που το μαθαίνει περισσότερος κόσμος, αν και μυρίζομαι ότι όπως κάθε άλλος καλος κρυμμένος προορισμός όταν "διαφημίζεται", θα γίνει 10 φορές πιο ακριβός 🥲

Θέλω πολύ να πάω Κίνα στο κοντινό μέλλον αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω που να ξεκινήσω και που να τελειώσω το ταξίδι.
Η Guangzhou που ανέβασε πάνω η Λενω ειναι το κάτι άλλο, έχει ακόμη την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.
Για τους διαβασμενους και η Περιφέρεια Hunan είναι έτσι αλλά πιο κρυμμένη. Το καλό με την Guangzhou είναι ότι είναι δίπλα από το Χονγκ Κονγκ, τα βλέπεις μαζί.
Εννοείται δεν πρέπει να λείψει από το ταξίδι επίσκεψη στην Σαγκάη.
Αλλά δεν μπορείς να τα δεις άνετα σε 9-10 ημέρες πρέπει να τα σπάσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ που το είχα δει , δεν ξετρελάθηκα . Ωραία πόλη φαίνεται αλλά δεν είχε κάτι τρομερά ενδιαφέρον
Τις πρωινές ώρες φαίνεται βαρετή καί περίπλοκη, και γκρίζα. Αλλά το βράδυ γίνεται λες και βλέπεις cyberpunk πόλη

Και αυτό που σε βάζει σε εντελώς διαφορετική διάθεση.

Blood Falls - Taylor glacier in Antarctica
μεγέθυνση.jpeg

αντίγραφο 3.jpeg

Αυτό το φαινόμενο εξηγείται επιστημονικά με την οξείδωση του σιδήρου που περιέχεται στο αλμυρό νερό όταν αυτό έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο.
Εγώ πιστεύω ότι η Γη αιμορραγεί στα σπλάχνα της.
Η 2η φώτο μοιάζει ΑΙ και στην ένταση του χρώματος και στο σχήμα του πάγου, πιστευω οι πιο ρεαλιστικές είναι αυτές που το δείχνουν πιο σκουρο/καφε . Πολλά φυσικά αξιοθέατα τα αλλοιώνουν πολύ στα σοσιαλ με φίλτρα κτλ
Τις πρωινές ώρες φαίνεται βαρετή καί περίπλοκη, και γκρίζα. Αλλά το βράδυ γίνεται λες και βλέπεις cyberpunk πόλη
Σίγουρα εντυπωσιακό , αλλά δεν θα έδινα τόσα λεφτά για να κάθομαι σε μια πόλη να βλέπω πολύχρωμους ουρανοξύστες :bleh:. Γενικά σε τόσο μακρινά ταξίδια δεν έχει νόημα να κάθεσαι σε ένα μόνο μέρος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back