yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 122 μηνύματα.

04-11-06

14:16
Δεδομενου οτι εχει παρα πολλα μυνηματα στο Φορουμ Υγεια ατομων που βρηκαν αδεσποτο αλλα δεν εχουν να το φροντισουν οικονομικα η θελουω εναν φτηνο κτηνιατρο προτεινω να δημιουργηθει ενα μικρο μερος στη κεντρικη σελιδα που να περιεχει τις φιλοζωικες και επειγοντα τηλεφωνα φτηνων η δωρεαν κτηνιατρων η φιλοζωικων σε αθηνα θεσσαλονικη και επαρχια.
Προτεινω να βοηθησουμε ολοι σ αυτο τι λετε???
Αν συμφωνειτε οποιος εχει πληροφοριες ας μου στειλει
πολη,
ονομα οργανωσης και κτηνιατρου
τηλεφωνο
κι οταν τα μαζεψω φτιαχνω ενα αρθρακι
Προτεινω να βοηθησουμε ολοι σ αυτο τι λετε???
Αν συμφωνειτε οποιος εχει πληροφοριες ας μου στειλει
πολη,
ονομα οργανωσης και κτηνιατρου
τηλεφωνο
κι οταν τα μαζεψω φτιαχνω ενα αρθρακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souza
Νεοφερμένο μέλος
Ο souza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

04-11-06

17:57
Πολύ καλή ιδέα!
Εγώ μένω τα τελευταία 3 χρόνια στη Σάμο και δυστυχώς η πρωτεύουσα πόλη δεν έχει κανέναν κτηνίατρο!! Ναι, καλά διαβάσατε, ένα νησί στο οποίο ζουν και από την κτηνοτροφία και δεν έχει έναν κτηνιατρικό ιατρείο! Έχω ακούσει για 2 ιδιώτες αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια γι αυτούς..
Έχει ένα του Δήμου αλλά δεν έχουν όχι απλά φάρμακα, ούτε φάρμακα για αναισθησία. Είχα πάει το Μάιο τη σιαμ γάτα μου γιατί της είχε κολλήσει ένα χοντρό κόκαλο από ψάρι στο δόντι της (όχι, δεν της το έδωσα εγώ εννοείται..) και δεν είχε ούτε εργαλεία να το βγάλει!! Το αφαίρεσαι ο γιατρός με την πένσα του άντρα μου!!!
Το μόνο ιατρείο που υπάρχει είναι στην άλλη άκρη του νησιού, στο Καρλόβασι!
Έχω 7 γάτες και τρέμει το φυλοκάρδι μου μη πάθουν κάποια στιγμή τίποτα (κάθε χρόνο ρίχνουν φόλα εδώ στο χωριό, έχω χάσει πολλά γατιά), έχω αποθέματα ατροπίνης και σύριγγες σε περίπτωση που μου τα φολιάσουν πάλι!
Γι αύτο αν κάποιος ξέρει κανα γιατρό εδώ στη Σάμο και είναι και καλός ας το γράψει. Και γενικώς να μαζέψουμε διευθύνσεις από την επαρχία, γιατί στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Ευχαριστώ.
Εγώ μένω τα τελευταία 3 χρόνια στη Σάμο και δυστυχώς η πρωτεύουσα πόλη δεν έχει κανέναν κτηνίατρο!! Ναι, καλά διαβάσατε, ένα νησί στο οποίο ζουν και από την κτηνοτροφία και δεν έχει έναν κτηνιατρικό ιατρείο! Έχω ακούσει για 2 ιδιώτες αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια γι αυτούς..
Έχει ένα του Δήμου αλλά δεν έχουν όχι απλά φάρμακα, ούτε φάρμακα για αναισθησία. Είχα πάει το Μάιο τη σιαμ γάτα μου γιατί της είχε κολλήσει ένα χοντρό κόκαλο από ψάρι στο δόντι της (όχι, δεν της το έδωσα εγώ εννοείται..) και δεν είχε ούτε εργαλεία να το βγάλει!! Το αφαίρεσαι ο γιατρός με την πένσα του άντρα μου!!!
Το μόνο ιατρείο που υπάρχει είναι στην άλλη άκρη του νησιού, στο Καρλόβασι!
Έχω 7 γάτες και τρέμει το φυλοκάρδι μου μη πάθουν κάποια στιγμή τίποτα (κάθε χρόνο ρίχνουν φόλα εδώ στο χωριό, έχω χάσει πολλά γατιά), έχω αποθέματα ατροπίνης και σύριγγες σε περίπτωση που μου τα φολιάσουν πάλι!
Γι αύτο αν κάποιος ξέρει κανα γιατρό εδώ στη Σάμο και είναι και καλός ας το γράψει. Και γενικώς να μαζέψουμε διευθύνσεις από την επαρχία, γιατί στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Νεοφερμένο μέλος
Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

04-11-06

18:36
Στη Θεσσαλονικη, για καλο κτηνιατρο, μπορω να προτεινω, τον κτηνιατρο που πηγαινω ολα αυτα τα χρονια τα ζωα μου...Εχω βεβαια ενα μικρο παραπονο για την περιπτωση του σκυλου μου, ομως μπορω να εγγυηθω και για τις γνωσεις του, και για το ηθος του, αλλα και για τα φιλοζωικα του αισθηματα..επισης δεν θα τον χαρακτηριζα ως ακριβο κτηνιατρο..Τον ξερω 11 χρονια, και πιστευω ειναι απο τους καλυτερους...Μαζι βοηθησαμε παρα πολλα αδεσποτα, και τον εχω ζησει να προσπαθει να σωσει, ενα νεογεννητο γατακι που ειχα βρει στην ακρη του δρομου..Αλλα και στειρωσεις καναμε, τα πηγαινε στην Κτηνιατρικη, οπου γινοταν και σχετικο μαθημα, και τα φυλουσαν οι φοιτητες για οσο καιρο παρεμεναν εκει..
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 122 μηνύματα.

06-11-06

00:40
Οποιος εχει στοιχεια ας τα στειλει συγκεκριμενα οπως ανεφερα με ΠΜ σε μενα ευχαριστω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...