iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

το μόνο που μου έκανα εντύπωση ήταν ότι άπλως πόλυ ελάφρυς και ίσως το λίτο και συγχρόνως όμορφο interface του. Σε 5mb κατάφεραν να χωρέσουν ένα σωρό πράγματα.
Μου άρεσαν τα layers και η διαχείριση των ελληνικών. Δεν είδα τπτ άλλο πρωτότυπο. Κατα την γνώμη μου έτσι θα έπρεπε να ήταν ο Paint των Windows

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotetsi
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Features
* Ability to hide files, folders, drives, or network drives from all other users (including the administrator).
* Password protection for files, folders, and drives.
* Unlimited number of objects to protect.
* Access restrictions on your data against local network users as well as Internet users.
* Ability to lock your Windows desktop so that users cannot delete, add, or modify the shortcuts and icons on your desktop.
* Password-protected start of Lock Folder XP.
* Ability to managing program from tray.
* Windows Explorer commands for instant folder hiding.
* Automatic protection activation after a set idle time.
* High-level protection.
* High performance rates.
* Multilingual interface.
* Support of FAT, FAT32, and NTFS systems.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Nasoulis
Νεοφερμένο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Στο Nερο Burning ROM αν πας στο recorder->choose recorder σου εμφανίζει κάποιο αλλό recorder εκτός απο το image recorder ?Αρχική Δημοσίευση από Nasoulis :mhpws kserete kapoio kalo free grhgoro kai eukolo cd burner? exw provlima me to nero kai mou vgazei mono to image recorder stis epiloges yia recorder kai de mporw na kanw burn tragoudia...an kapoios kserei ti prepei na kanw yia to nero h kapoio allo kalo cd burner plz help![]()

Nasoulis
Νεοφερμένο μέλος

πως να παω στο recorder; εγω βαζω τα αρχεια που θέλω να γρααψω και όταν πατησω finished και burn εχει το image recorder και δεν εχει αλλα εκει, δηλαδη κανω click στο βελάκι για να μου κατεβάσει τη λίστα να διαλέξω όπως λογικά επρεπε και ειναι μονο το image recorder. το εχω κανει και ξανα install το nero και παλι το ιδιο προβλημα εχω. μηπως να κατεβασω μια άλλη εκδοση του nero να φτιάξει; εχω την 6.6.0.14 υπαρχει καποια αλλη παλειότερη εκδοση που να κανει τη δουλειά μου;
Nasoulis
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σχεδόν. Υπάρχει ένα extention για το firefox, to bbcode που έχει στο δεξί click formatting σε bbcode (και HTML και XHTML).Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να γραφεις σαν στο Word (κοινώς WYSIWYG) και να στο μετατρέπει μετα σε bbcode?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από gademis :Σχεδόν. Υπάρχει ένα extention για το firefox, to bbcode που έχει στο δεξί click formatting σε bbcode (και HTML και XHTML).
Αυτό το έχω ήδη αλλά όσο να πεις ένας WYSIWYG editor θα ήταν πολυ πιο βολικός...
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Υπάρχει κάτι τέτοιο;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι άλλο υπάρχει;
με ενδιαφέρουν και τα bad sector ....
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Θα ήθελα να μάθω ποίος είναι ο καλλίτερος τρόπος για εξετάση δίσκου; Τον Windows XP δεν με ικανοποιεί μιας και δεν κρατάει κάποιο Log
Τι άλλο υπάρχει;
με ενδιαφέρουν και τα bad sector ....
Δεν ξέρω κάποιο software, ομως τα λαθη που βγάζουν τα XP για το δίσκο είναι στο event viewer, αν δεν κανω λάθος στο system. Πίάνουν κάποια πράγματα.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

To event viewer τι είναι;Αρχική Δημοσίευση από gademis:Δεν ξέρω κάποιο software, ομως τα λαθη που βγάζουν τα XP για το δίσκο είναι στο event viewer, αν δεν κανω λάθος στο system. Πίάνουν κάποια πράγματα.

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Ουσιαστικά άυτό που λέει το όνομά του, δηλ. ένα αρχείο όλων των "γεγονότων" (events) που συμβαίνουν στα Windows, δηλ. λάθη/warnings κατά την εκτέλεση προγραμμάτων, πληροφορίες και γενικά χρήσιμο υλικό.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:To event viewer τι είναι;![]()
Για να δεις τον event viewer: Start->Run->eventvwr.msc
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.