Σε μιά μέρα δέν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα.
Exactly.
Για αυτό ακριβώς θα εγκαθίδρυα δικτατορία. Γιατί μέσα σε μία μέρα δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αφού λοιπόν θα είχα εξασφαλίσει την εξουσία, αυτό που θα φρόντιζα στη συνέχεια είναι να μην θιχτούν σοβαρά δικαιώματα - αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι
νομικά κάτι σαν την κυβέρνηση του Καποδίστρια.

Ο λαός θα είχε τα θεμελιώδη και ανθρώπινα δικαιώματα still. απλά δεν θα τους άφηνα για κάποιο χρόνο να ψηφίσουν με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο!
Moving on,
αυτό που θα έκανα πρωτίστως είναι να προσεγγίσω Κίνα, Ρωσία κτλ για πιο προσοδοφόρες συμφωνίες, με ευνοϊκούς όρους και για τις δυο πλευρές και να ακυρώσω όλα εκείνα τα απίστευτα που είχαν υπογράψει οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας.
Εκ θεμελίων αλλαγή του φορολογικού συστήματος. Μεγάλη φορολόγηση στους έχοντες και κατέχοντες - καθημερινοί έλεγχοι από ΣΔΟΕ και βαρύτατα πρόστιμα. Ειδάλλως, φυλάκιση χωρίς την δυνατότητα να βγει κάποιος με εγγύηση.
Ακόμη, εννοείται ότι οι συντελεστές για τα λαϊκά στρώματα θα μειωνόντουσαν.
Ενίσχυση των τομέων της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Όχι μόνο το 2% του ΑΕΠ μας!
Βαρύτατη φορολογία στην εκκλησιαστική περιουσία, επιτέλους!
Ρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής - η Ελλάδα δεν θα αντέξει έτσι για πολύ ακόμη.
Σε "συνεργασία" με τους Έλληνες επιχειρηματίες θα εκμεταλλευόμουν στο έπακρο την γεωγραφική θέση της Ελλάδας.
Στενή συνεργασία με Κύπρο για την εκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.
And, last but not least.
Σύλληψη/δίκη/ και φυλάκιση των υπευθύνων πολιτικών για τη σημερινή κατάσταση για εσχάτη προδοσία.
Μετά από μία δεκαετία και ενώ τα πράγματα θα έβαιναν καλώς θα καλούσα τον κόσμο να αναδείξει κυβέρνηση και θα σχημάτιζα και εγώ ένα κόμμα.
Αυτά.