Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα. Άλλαξα πρόσφατα καρτοκινητή και έβαλα Wind.
Το όλο θέμα είναι πως όταν έχω κλειστό το κινητό και το ανοίξω μετά από λίγο καιρό,τα μηνύματα δεν μου παραδίδονται αμέσως όπως κανονικά θα έπρεπε.

Αμέσως παραδίδονται μόνο όταν έχω ανοιχτό το κινητό.
Αυτό γίνεται μετά που άλλαξα καρτοκινητή,γιατί με την προηγούμενη δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως!
Moreover,είχα πάρει πριν λίγες μέρες την εταιρία,είπα το πρόβλημα μου και μου είπαν πως είναι "κάτι παροδικό".

Αλλά πάει 2 βδομάδες τώρα και ακόμα παραμένει αυτό το πρόβλημα!
Επίσης: είχα μιλήσει με μια φίλη μου που έχει και εκείνη την ίδια εταιρία και μου είπε πως όντως αυτό που λέω της συμβαίνει πολύ συχνά και έχει πάντα ανοιχτό το κινητό της για να έρχονται αμέσως τα μηνύματα.

Υπάρχει λύση?

PS: Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό θέμα,αν ναι,κάντε merge.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ούφ,τι να πώ.Μαλλον το να ξαναλλαξεις καρτοκινητη ειναι η μονη λυση, αφου απο την εταιρια σού ειπαν οτι ειναι παροδικο και τελικα δεν ειναι. Εκτος κι αν κρατας συνεχως το κινητο σου ανοιχτο οπως κανει η φιλη σου.

Απλά έβαλα το θέμα μήπως υπάρχει και κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα και κάπως να μπορούσε να βοηθήσει. =/
Ευχαριστώ πολύ πάντως. =)
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούφ,τι να πώ.![]()
Απλά έβαλα το θέμα μήπως υπάρχει και κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα και κάπως να μπορούσε να βοηθήσει. =/
Ευχαριστώ πολύ πάντως. =)
Τιποτα βρε, αφου δεν βοηθησα

gpetrakis
Νεοφερμένο μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ πάντως έχω WIND από το 2003 (η κάρτα sim γράφει πάνω Telestet

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

LoL,τώρα πρόσεξα το μήνυμά σου.Τελικά τι έγινε;
Εγώ πάντως έχω WIND από το 2003 (η κάρτα sim γράφει πάνω Telestet) και δεν μου έχει συμβεί αυτό, οπότε ίσως να είναι όντως παροδικό, απλώς είναι ''παροδικό'' μεγάλης διάρκειας!
![]()

Τελικά κράτησα τον παλιό αριθμό και άλλαξα εταιρία. Το έκανα What's Up και βρήκα την υγειά μου.

E,περίμενα περίπου 3 βδομάδες,το πρόβλημα δεν λυνόταν,τσατίστηκα και από τότε είμαι πιστό what's upάκι. Δεν ξαναλλάζω εταιρία. Never όμως.

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.