06-12-08

16:14
εγω ρε παιδια εχω ενα αλλο προβλημα.το pc μου ειναι καπως παλιο με αυτα τα χαρακτηριστικα
Processor
Name : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.60GHz
Speed : 1593 MHz
Mainboard
Bus(es) : AGP PCI IMB USB i2c/SMBus
MP Support : 1 CPU(s)
MP APIC : Yes
System BIOS Version : AWARD - 42302e31
Video System
Monitor : Οθόνη τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας
Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation)
και ηθελα να του αλλαξω τον επεξεργαστη σε αυτον εδω
Processor : Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz
Speed : 2390 MHz
Model : x86 Family 15 Model 2 Stepping 7
με το που τον εβαλα δεν μπορει να συνδεθει η οθονη μου.μαυρη μαυριλα.ξαναεβαλα τον παλιο αλλα τπτ η οθονη δεν δειχνει παλι τπτ.σημειωση οτι δεν εβαλα θερμοαγωγιμη κολα.
μπορει να μου πει κανεις αν διορθωνετε το προβλημα?
μηπως καηκε η καρτα γραφικων?
το motherbord tou pc τον ΄σηκωνει' τον επεξεργαστη?
τι μπορει να εχει συμβει?
ευχαριστω για το χρονο σας!!!
Processor
Name : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.60GHz
Speed : 1593 MHz
Mainboard
Bus(es) : AGP PCI IMB USB i2c/SMBus
MP Support : 1 CPU(s)
MP APIC : Yes
System BIOS Version : AWARD - 42302e31
Video System
Monitor : Οθόνη τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας
Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation)
και ηθελα να του αλλαξω τον επεξεργαστη σε αυτον εδω
Processor : Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz
Speed : 2390 MHz
Model : x86 Family 15 Model 2 Stepping 7
με το που τον εβαλα δεν μπορει να συνδεθει η οθονη μου.μαυρη μαυριλα.ξαναεβαλα τον παλιο αλλα τπτ η οθονη δεν δειχνει παλι τπτ.σημειωση οτι δεν εβαλα θερμοαγωγιμη κολα.
μπορει να μου πει κανεις αν διορθωνετε το προβλημα?
μηπως καηκε η καρτα γραφικων?
το motherbord tou pc τον ΄σηκωνει' τον επεξεργαστη?
τι μπορει να εχει συμβει?
ευχαριστω για το χρονο σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.

08-12-08

12:19
Καταρχάς ξέρεις τι Socket είναι ο P4 που έχεις; Είναι το ίδιο με τον Celeron που έβαλες; Μπήκε εύκολα στην θέση του ο νέος επεξεργαστής; Είσαι σίγουρος ότι το έβαλες σωστά και δεν στράβωσε κάποιο pin;
Όταν εκκίνησες το σύστημα ξεκινάει αμέσως με μαύρη οθόνη; Ακούγεται κάποιος ήχος; Φαίνεται να τροφοδοτείται κανονικά το σύστημα με ρεύμα και να κάνει κανονικά boot αλλά εσύ δεν βλέπεις κάτι στην οθόνη;
Όταν εκκίνησες το σύστημα ξεκινάει αμέσως με μαύρη οθόνη; Ακούγεται κάποιος ήχος; Φαίνεται να τροφοδοτείται κανονικά το σύστημα με ρεύμα και να κάνει κανονικά boot αλλά εσύ δεν βλέπεις κάτι στην οθόνη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_
Δραστήριο μέλος
Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα.

21-12-08

00:19
Η τοποθετηση επεξεργαστη καλο ειναι να μπαινει απο ειδικο. Εκτος του επεξεργαστη πρεπει να βαλεις ειδικη παστα για να μην υπερθερμενεται ο cpu, και να κανεις ρυθμισεις στο bios. Κ τελος ο cpu να ειναι συμβατος με τη μητρικη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

21-12-08

01:14
Έχει καεί η μητρική.-

02-01-09

23:30
ok παιδιά, φτιάχτηκε το θέμα. Ευχαριστώ πολύ και sorry για την αργή απάντηση αλλά είχα πάει διακοπές!!!
Τελικά ήθελε θερμοαγώγιμη κόλλα. Έβαλα και όλα τέλεια!!!
Τελικά ήθελε θερμοαγώγιμη κόλλα. Έβαλα και όλα τέλεια!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...