kalhkardia
Νεοφερμένο μέλος
Η kalhkardia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

18-08-24

21:39
Καλησπέρα σε όλους
Βρίσκομαι στην Ιταλία αυτή τη στιγμή εχοντας cosmote . Έχω ενεργοποιημένη την περιαγωγή δικτύου προκειμένου να μπορώ να χρησιμοποιώ τα data που έχω πριν λίγες μέρες αγοράσει. Ενώ χθες όλα λειτουργούσαν μια χαρά , σήμερα ενώ μπορώ να κάνω κλήσεις , δεν πιάνουν καθόλου θα δεδομένα .
Σίγουρα δεν υπάρχει θέμα με το κινητό μου , γιατί αυτό συμβαίνει και στην υπόλοιπη οικογένεια μου που έχουν το ίδιο πρόγραμμα cosmote με εμένα.
Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν άλλο για να γνωρίζει ίσως τι φταίει και πως μπορώ να το λύσω ;;
Βρίσκομαι στην Ιταλία αυτή τη στιγμή εχοντας cosmote . Έχω ενεργοποιημένη την περιαγωγή δικτύου προκειμένου να μπορώ να χρησιμοποιώ τα data που έχω πριν λίγες μέρες αγοράσει. Ενώ χθες όλα λειτουργούσαν μια χαρά , σήμερα ενώ μπορώ να κάνω κλήσεις , δεν πιάνουν καθόλου θα δεδομένα .
Σίγουρα δεν υπάρχει θέμα με το κινητό μου , γιατί αυτό συμβαίνει και στην υπόλοιπη οικογένεια μου που έχουν το ίδιο πρόγραμμα cosmote με εμένα.
Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν άλλο για να γνωρίζει ίσως τι φταίει και πως μπορώ να το λύσω ;;

18-08-24

21:43
Μήπως είναι κάποιο παροδικό πρόβλημα της cosmote ;
kalhkardia
Νεοφερμένο μέλος

18-08-24

21:54
Μακάρι τι να πωΜήπως είναι κάποιο παροδικό πρόβλημα της cosmote ;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

18-08-24

21:58
Όταν έφτασες στη Ιταλία θα πρέπει να σου ήρθε ένα μήνυμα από τη cosmote για τη περιαγωγή ότι επικοινωνειτε ελευθέρα, σαν να βρίσκεστε στη Ελλάδα, από κάτω έχει ένα τηλέφωνο για να πάρεις δωρεαν τη κοσμοτε εκτός Ελλάδας. Πάρε εκεί τηλέφωνο για να ρωτήσετε τι συμβαίνει με το ιντέρνετ. Αν δε το βρίσκετε το τηλέφωνο θα μπορούσα να σας στείλω εγώ το τηλέφωνο επειδή έχω ταξίδεψει πρόσφατα στη Γερμανία.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

18-08-24

22:13
Καλησπέρα σε όλους
Να ξέρεις ορισμένα πακέτα, πχ φοιτητικά, δεν ισχύουν στο εξωτερικό
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

18-08-24

23:51
VODAFONEcu που έχω εγώ, τα πακέτα data έχουν όρια περιαγωγή, Πχ πακέτο 13giga ελλαδα => όριο 4 gb εντός ΕΕ.
Φαίνεται συνήθως στους όρους χρήσης όταν βαζεις το πακετο.
Φαίνεται συνήθως στους όρους χρήσης όταν βαζεις το πακετο.
kalhkardia
Νεοφερμένο μέλος

19-08-24

21:22
Παιδιά τελικά βρήκα τι έφταιγε... Δεν είχαμε προσέξει ότι το πακέτο είχε όριο χρήσης στο εξωτερικό, καθώς το έλεγε στα πολύ ψιλά γράμματα
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια !!
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια !!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...