Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

10-06-22

14:01
Δεν είμαστε δερματολόγοι obviously, αλλά το είχα πάθει και γω κάποτε και έφταιγε το αντηλιακό που ήταν βαρύ για το δέρμα μου. Δεν ξέρω αν φοράς αντηλιακό και αν ναι αν φοράς το ίδιο όλον το χρόνο, απλά το αναφέρω.Δεν είχα ποτέ ακμή, αλλά το δέρμα μου είναι αρκετά ευαίσθητο. Σήμερα παρατήρησα ότι έχω δύο μικρά σπυράκια με πύον (και τρόμαξα για ευλογιά - ναι) πάνω από το στόμα. Γενικά το καλοκαίρι βγάζω σπυριά και δεν καταλαβαίνω που οφείλεται αυτό. Στη ζέστη?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

10-06-22

14:07
Όχι δεν φοράω τίποτα. Είμαι σίγουρη ότι είναι από την μάσκα, ιδρωσα και βγήκαν.Δεν είμαστε δερματολόγοι obviously, αλλά το είχα πάθει και γω κάποτε και έφταιγε το αντηλιακό που ήταν βαρύ για το δέρμα μου. Δεν ξέρω αν φοράς αντηλιακό και αν ναι αν φοράς το ίδιο όλον το χρόνο, απλά το αναφέρω.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-06-22

14:36
Νομίζω είναι λόγω αυξημένης λιπαρότητας κ σμήγματος τώρα το καλοκαίρι.
Καθαρισμός και ματ κρέμα ημέρας / αντηλιακό .
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

10-06-22

14:54
Εσείς τι βάζετε? Τι κρέμα? Δεν έχω ιδέα από αυτάΝομίζω είναι λόγω αυξημένης λιπαρότητας κ σμήγματος τώρα το καλοκαίρι.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-06-22

15:03
Κανονικά πάει : περιποίηση ημέραςΕσείς τι βάζετε? Τι κρέμα? Δεν έχω ιδέα από αυτά![]()
Καθαρισμός -(λοσιόν)- (σερουμ) - (κρέμα ματιών) - ενυδστικη προσώπου - αντηλιακό. -(μακιγιάζ)
Όσα είναι στην παρένθεση ειναι προαιρετικά.
Περιποίηση νυκτός .
(Διπλός ) καθαρισμός (αν φοράς μακιγιάζ)- (λοσιόν) - (σερουμ) -(όρος)-(κρέμα ματιών) -ενυδατικη νυκτός - (λάδι προσώπου) .
Με λίγα λόγια 3 προϊόντα χρειάζεσαι . Καθαριστικό προσώπου ενυδατικη(την ίδια για μέρα κ νύχτα ) κ αντηλιακό.
Τα άλλα είναι περιττά ειδικά για την ηλικία μας . Εγώ την ημέρα δεν βάζω ούτε ενυδστικη γτ το αντηλιακό μου είναι ήδη λιπαρό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...