Freya
Δραστήριο μέλος

Συνηθιζω να χρησιμοποιω τα linvx για να μπαινω στο ιντερνετ μιας και δεν κινδυνευεις απο ιους αλλα κατι συνευει και χωρις να πειραξω τπτ δεν μπορω να συνδεθω, τι μπορει να συμβαινει?
με τα xp συνδεομαι κανονικα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μισό να μυρίσω τα νύχια μου.Παιδια εχω χωρισει στα 2 τον σκηλρο μου και εχω βαλει 2 λειτουργικα, linux και xp.
Συνηθιζω να χρησιμοποιω τα linvx για να μπαινω στο ιντερνετ μιας και δεν κινδυνευεις απο ιους αλλα κατι συνευει και χωρις να πειραξω τπτ δεν μπορω να συνδεθω, τι μπορει να συμβαινει?
με τα xp συνδεομαι κανονικα....

Μπορεί να συμβαίνουν χίλια δυο πράγματα, από το να έχεις λάθος παραμετροποίηση μέχρι να έχεις ανάδρομο Ερμή. Χωρίς λίγες παραπάνω πληροφορίες δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Δηλαδή τι μηνύματα σου εμφανίζονται φερ' ειπείν.
Για αρχή, πες μας τι διανομή έχεις. Επίσης άνοιξε ένα terminal και γράψε:
ifconfig
Και είναι ΤΟ linux.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Δραστήριο μέλος

δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ απο οσα ειπες, μονο αυτο με ΤΑ linux που γραφτηκε εκ παραδρομης.
Μαλλον θα το παω σε καποιον τεχνικο....
α, αναδρομο ερμη δεν εχω, συμβουλευτηκα μολις τον πιτ παπαδακο:Ρ
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το είπα όσο πιο απλά γινόταν. Ανοίγεις ένα τερματικό/κονσόλα (terminal/console/konsole). Ξέρεις τι είναι, ελπίζω. =Ρ Αν όχι ψάξε στα menus κάπου εκεί θα είναι. Γράφεις "ifconfig" και κάνεις εδώ paste την έξοδο.δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ απο οσα ειπες
Τι άλλο να κάνω; Να το ζωγραφίσω; ο_Ο
Freya
Δραστήριο μέλος

Γιωργο ναι, με νερομπογιες!
οπως και να εχει ευχαριστω

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιωργο ναι, με νερομπογιες!

Υποθέτω θα έχεις ubuntu.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Freya
Δραστήριο μέλος

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

ubuntu εχω ναι
Το έκανες αυτό που σου είπαν τα παιδιά;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.