iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 16:50 Ο iJohnnyCash: #1 11-07-06 16:50 Γιατι δεν μπορεις να το συνδεσεις; μηπως ειναι vodafone live; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:15 Ο QsLv έγραψε: #2 11-07-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Γιατι δεν μπορεις να το συνδεσεις; μηπως ειναι vodafone live; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν είναι. Απλώς έχω μια USB θύρα υπερύθρων με ύποπτα drivers ασύμβατα με τα ΧP υποτείθεται, αλλά μέχρι πρότεινος δούλευε κάπως η κατάσταση, μόνο εφόσον ήμουν offline από ίντερνετ βέβαια, τώρα δε δουλεύει καθόλου κ τα έβαλα κ τα ξανάβαλα όλα απ'την αρχή πολλές φορές αλλά τίποτα... έχεις κάτι να προτείνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:19 Ο iJohnnyCash: #3 11-07-06 17:19 αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:23 Ο QsLv έγραψε: #4 11-07-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:27 Ο Dark_kronos: #5 11-07-06 17:27 QsLv τι υπεριθρες ειανι αυτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:30 Ο iJohnnyCash: #6 11-07-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Click για ανάπτυξη... Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:03 Ο QsLv έγραψε: #7 11-07-06 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Click για ανάπτυξη... Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #8 11-07-06 18:48 Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι δεν μπορεις να το συνδεσεις; μηπως ειναι vodafone live; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:15 Ο QsLv έγραψε: #2 11-07-06 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Γιατι δεν μπορεις να το συνδεσεις; μηπως ειναι vodafone live; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν είναι. Απλώς έχω μια USB θύρα υπερύθρων με ύποπτα drivers ασύμβατα με τα ΧP υποτείθεται, αλλά μέχρι πρότεινος δούλευε κάπως η κατάσταση, μόνο εφόσον ήμουν offline από ίντερνετ βέβαια, τώρα δε δουλεύει καθόλου κ τα έβαλα κ τα ξανάβαλα όλα απ'την αρχή πολλές φορές αλλά τίποτα... έχεις κάτι να προτείνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:19 Ο iJohnnyCash: #3 11-07-06 17:19 αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:23 Ο QsLv έγραψε: #4 11-07-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:27 Ο Dark_kronos: #5 11-07-06 17:27 QsLv τι υπεριθρες ειανι αυτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:30 Ο iJohnnyCash: #6 11-07-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Click για ανάπτυξη... Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:03 Ο QsLv έγραψε: #7 11-07-06 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Click για ανάπτυξη... Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #8 11-07-06 18:48 Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Γιατι δεν μπορεις να το συνδεσεις; μηπως ειναι vodafone live; Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν είναι. Απλώς έχω μια USB θύρα υπερύθρων με ύποπτα drivers ασύμβατα με τα ΧP υποτείθεται, αλλά μέχρι πρότεινος δούλευε κάπως η κατάσταση, μόνο εφόσον ήμουν offline από ίντερνετ βέβαια, τώρα δε δουλεύει καθόλου κ τα έβαλα κ τα ξανάβαλα όλα απ'την αρχή πολλές φορές αλλά τίποτα... έχεις κάτι να προτείνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:19 Ο iJohnnyCash: #3 11-07-06 17:19 αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:23 Ο QsLv έγραψε: #4 11-07-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:27 Ο Dark_kronos: #5 11-07-06 17:27 QsLv τι υπεριθρες ειανι αυτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:30 Ο iJohnnyCash: #6 11-07-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Click για ανάπτυξη... Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:03 Ο QsLv έγραψε: #7 11-07-06 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Click για ανάπτυξη... Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #8 11-07-06 18:48 Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:23 Ο QsLv έγραψε: #4 11-07-06 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:27 Ο Dark_kronos: #5 11-07-06 17:27 QsLv τι υπεριθρες ειανι αυτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:30 Ο iJohnnyCash: #6 11-07-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Click για ανάπτυξη... Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:03 Ο QsLv έγραψε: #7 11-07-06 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Click για ανάπτυξη... Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #8 11-07-06 18:48 Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: αν θυμαμαι καλα τα xp υποτιθεται οτι εχουν δικους τους drivers για irda ... αν βαλεις τις irda χωρις drivers δεν δουλευουν; Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:27 Ο Dark_kronos: #5 11-07-06 17:27 QsLv τι υπεριθρες ειανι αυτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:30 Ο iJohnnyCash: #6 11-07-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Click για ανάπτυξη... Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:03 Ο QsLv έγραψε: #7 11-07-06 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Click για ανάπτυξη... Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #8 11-07-06 18:48 Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
QsLv τι υπεριθρες ειανι αυτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 17:30 Ο iJohnnyCash: #6 11-07-06 17:30 Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Click για ανάπτυξη... Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:03 Ο QsLv έγραψε: #7 11-07-06 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Click για ανάπτυξη... Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #8 11-07-06 18:48 Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από QsLv: Ναι το ξέρω για τα XP αλλά δε γίνεται τίπουτις με αυτά (το προσπάθησα), και χωρίς drivers δε δουλεύουν γιοκ ή απλά αναγνωρίζουν το κινητό ως ασύρματο μόντεμ (κάποιες φορές, λολ). Click για ανάπτυξη... Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:03 Ο QsLv έγραψε: #7 11-07-06 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Click για ανάπτυξη... Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #8 11-07-06 18:48 Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Λογικο αυτο μιας και το κινητο ειναι και ασυρμανο μοντεμ ... δοκιμασε να ανοιξεις υπερυθρες ... και να κανεις αποστολη μεσω υπερυθρες ... λογικα θα το στειλει ... εγω αυτο κανω Click για ανάπτυξη... Τσούκου. Δε δουλεύει, το προσπάθησα κ αυτό (λολ όλες τις δυνατές λύσεις!) το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί αλλά λέει πως δε βρέθηκε συσκευή για να πραγματοποιηθεί η αποστολή κτλ κτλ. Έχω σπαστεί άγρια με την κατάσταση, 35Eur. την πλήρωσα τη θύρα και τώρα κινδυνεύει να μου μείνει αμανάτι!... xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #8 11-07-06 18:48 Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψαξε για τίποτα νεους drivers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 19:38 Ο Dark_kronos: #9 11-07-06 19:38 Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πες μας πια συσκευει υπεριθρων εχεις και μπορει να μπορεσουμε να σε βοηθεισουμε περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:06 Ο QsLv έγραψε: #10 11-07-06 21:06 Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ, το πρόβλημα έχει λυθεί για τώρα, εγκατέστησα ένα driver που βρήκα κάπου σε μια ιστοσελίδα που υποφαίνεται να είναι της εταιρίας κ τώρα αναγνωρίζει τη συσκευή, και χωρίς να χρειάζεται να είμαι offline... Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει γιατί το είχα ξανακάνει προ καιρού (με driver από άλλη ιστοσελίδα κ σταμάτησε να λειτουργεί μετά από καμιά βδομάδα... ποιος ξέρει) Είναι ένα USB IRDA με κάτι αριθμούς μοντέλου τώρα βαριέμαι όμως να δω... λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2006 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #11 11-07-06 21:12 τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Η Alma Libre: #12 09-11-12 23:35 Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:08 Ο Άγγελος έγραψε: #13 10-11-12 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Πως γίνεται να στείλουμε αρχεία απο κινητό με υπέρυθρες στον υπολογιστή άραγε; Click για ανάπτυξη... https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 Η Alma Libre: #14 10-11-12 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: https://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1806 Click για ανάπτυξη... Στικάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.