iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

18-07-06

21:18
Λοιπον το avast ειναι σαν να μην υπαρχει. Μολις ανοιγω τον υπολογιστη μου, μου βγαζει το μηνυμα να αγορασω την prof εκδοση. Απο κει και περα ομως δεν φορτωνει ουτε στο tray.
Ομως οταν παω να ανοιξω καποιο e-mail, απο το outlook, μου βγαζει το μηνυμα της παρακατω εικονας:

Οταν παω να το απεγκαταστησω μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

Και οταν παω να το εγκαταστησω το παρακατω:

Δεν ξερω τι να κανω. Δοκιμασα απο το msconfig να πω να μην ξεκινουν τα service του αλλα δεν αλλαξε κατι
Ομως οταν παω να ανοιξω καποιο e-mail, απο το outlook, μου βγαζει το μηνυμα της παρακατω εικονας:

Οταν παω να το απεγκαταστησω μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

Και οταν παω να το εγκαταστησω το παρακατω:

Δεν ξερω τι να κανω. Δοκιμασα απο το msconfig να πω να μην ξεκινουν τα service του αλλα δεν αλλαξε κατι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

20-07-06

00:48
To προβλημα το ελυσα με την βοηθεια αυτου του utility!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.