Πρόβλημα με το E-mail μου

Troll

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα.
Απίστευτο και όμως αληθινό, ξέχασα τον κωδικό του ηλεκτρ. ταχυδρομίου μου και δε μπορώ να το ανοίξω. Δε με καίει αυτό καθε αυτό το γεγονός, αλλά ότι αν δε κάνεις login για 4 μήνες, τότε αυτόματα διαγράφεται από τη yahoo. Ούτε αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα αφού δε χρησιμοποιώ καθόλου ηλεκτρ.ταχυδρομίο. Το πρόβλημά μου είναι ότι αν διεγραφεί το ηλεκτρ. ταχυδρομίο μου τί θα γίνει με το λογαριασμό μου εδώ στο ε-στέκι. :worry: Θελω να πώ δεν μπορεί να υπάρξει λογαριασμός χωρίς μέιλ έτσι? Επομένως ανυσηχώ μήπως απενεργοποιηθεί και ο λογαριασμός μου εδώ. ;) Υπάρχει τέτοιος κίνδυνος? Αν ναί έχω ήδη αρκετό διάστημα να κάνω login και θα πρέπει να στίψω το μυαλό μου να τον θυμηθώ. Τα βοηθήματα για ανάκτηση κωδικού δε μου λένε κάτι, αφού αφενός δεν έχω δώσει εναλλακτική διεύθυνση ταχυδρομείου, αφετέρου είχα δώσει ψευδή στοιχεία για ευνόητους λόγους όταν δημιουργούσα το ηλεκτρ. ταχυδρομίο μου και τώρα δε τα θυμάμαι. ΄Καμιά πρόταση? :worry: (Μήπως θα πρέπει να ανυσηχω για τον εδώ λογαριασμό μου?)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Για τον λογαριασμο σου στο ε-στεκι μην ανησυχεις δεν θα εχεις κανενα προλημα, απλα αμα θελεις να λαμβανεις μαιλ απο το στεκι θα πρεπει να κανεις ενα καινουργιο και να ενημερωσεις της ρυθμισεις σου. Τωρα για το πως θα ανακτησεις τον κωδικο αν δεν εχει μυστικη ερωτιση (η αν την εχεις ξεχασει και αυτην) τοτε μαλλον δεν υπαρχει τροπος... Ωστοσο μια συμβουλη, παντα να χρησιμοποιεις τον ιδιο κωδικο για ολα τα πραγματα και παντα να ειναι κατι ευκολο να θυμασε αλλα δυσκολο για αλλους να σκευτουν (εγω πχ παλια ειχα 2σημαντικες ειμερομινιες συνδιασμενες με "περιεργο" τροπο και τωρα για καπιους λογους χρησιμοποιω δυο αλλες ημερωμινιες. )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.071 μηνύματα.
Επεξεργασία Email & κωδικού

Άνοιξε νέο email account και στη συνέχεια άλλαξε το email που έχεις δηλώσει στο e-steki.
Ο e-steki λογαριασμός σου είναι ανεξάρτητος από το email σου από τη στιγμή βέβαια που έχεις κάνει ενεργοποίηση λογαρισμού χρήστη. ;)

-petros

Troll

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Troll αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 386 μηνύματα.
Οκ ευχαριστώ παιδιά. Είχα μια ψιλοαγωνία για το αν συνδέονται τα δύο...
Τέλοσπάντων, αν δε το θυμηθώ τελικά, θα κάνω καινούργιο e-mail.
Νόμιζα ότι συνδέονται γιατί κάθε φορά που στέλνω πόστ εδώ στο στέκι, θυμάμαι μου ερχόταν μύνημα στο ταχυδρομίο, έχετε δημοσιεύσει καινούργιο μύνημα στο τάδε φόρουμ, ή απάντησε κάποιος άλλος στο φόρουμ που παρακολουθείτε. Κάτι τέτοιο τέλοσπάντων. Ειδοποίηση με τη μορφή μυνήματος στη διεύθυνσή του ηλεκτρ. ταχυδρομ. Και αυτό γινόταν για κάθε νέο μύνημα,όταν άνοιγα το μέιλ μου, βαριόμουν να διαγράφω τα εισερχόμενα. :(
-Τώρα ένας Θεός ξέρει πόσα θα έχουν μαζευτεί για διαγραφή...

misslittledevil

Επιφανές μέλος

Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα.
Οκ ευχαριστώ παιδιά. Είχα μια ψιλοαγωνία για το αν συνδέονται τα δύο...
Τέλοσπάντων, αν δε το θυμηθώ τελικά, θα κάνω καινούργιο e-mail.
Νόμιζα ότι συνδέονται γιατί κάθε φορά που στέλνω πόστ εδώ στο στέκι, θυμάμαι μου ερχόταν μύνημα στο ταχυδρομίο, έχετε δημοσιεύσει καινούργιο μύνημα στο τάδε φόρουμ, ή απάντησε κάποιος άλλος στο φόρουμ που παρακολουθείτε. Κάτι τέτοιο τέλοσπάντων. Ειδοποίηση με τη μορφή μυνήματος στη διεύθυνσή του ηλεκτρ. ταχυδρομ. Και αυτό γινόταν για κάθε νέο μύνημα,όταν άνοιγα το μέιλ μου, βαριόμουν να διαγράφω τα εισερχόμενα. :(
-Τώρα ένας Θεός ξέρει πόσα θα έχουν μαζευτεί για διαγραφή...

Κι αυτο μπορεις να το διορθωσεις απο τις ρυθμισεις σου εδω στο στεκι. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...