iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

και το άλλο που χτυπάει πρώτο είναι ενσύρματο;
Μάλλον φταίει αυτό...
Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, και όταν άλλαξα το ενσύρματο που χτύπαγε πρώτο, με ασύρματο,(δλδ τώρα έχω 2 ασύρματα πάνω) άρχισαν να χτυπάνε παρέα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Και στο πατρικό μου που έχει PSTN σύνδεση, τα ενσύρματα χτυπάνε νωρίτερα
(απλά η διαφορά είναι πολύ μικρότερη...)
δοκίμασες να αποσυνδέσεις το fax και να δεις τι γίνεται;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε εμένα η διαφορά ήταν κάτι λιγότερο από ένα χτύπημα...
Αν κατάλαβα καλά από το πρώτο ποστ σου, έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις θέση στα τηλέφωνα και δεν έγινε τίποτα...
οπότε φοβάμαι ότι δε μπορείς να κάνεις τίποτα...
(εκτός ίσως από το να πάρεις στο δωμάτιό σου αυτό που χτυπάει πρώτο!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα στη μια γραμμη εχω βαλει και ενα φαξ..και η απορια μου ειναι..στις δυο αλλες υποδοχες στο μοντεμ -πλην των δυο γραμμων- καπου ειχα διαβασει οτι μπορω να συνδεσω φαξ ..υπαρχει περιπτωση να το συνδεσω και να λειτουργει ξεχωρα?ταυτοχρονα δηλαδη με τις δυο γραμμες?
οχι πως ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα ..λες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.