faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει κανένας καμία ιδέα τί να κάνω?
ΥΓ:μη μου πείτε λύσεις του στιλ "βάλε dsl"....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Χθές εγκατέστησα το Ubuntu και ενώ όλα τα υπόλοιπα πήγαν μια χαρά, το ubuntu δεν αναγνώρισε το netmod της isdn.Αν είχα dsl δε θα θπήρχε πρόβλημα αλλά τώρα...Και λόγω αυτού δεν μπορώ να μπω internet(το πώς μπήκα τώρα είναι άλλη ιστορία).
Έχει κανένας καμία ιδέα τί να κάνω?
ΥΓ:μη μου πείτε λύσεις του στιλ "βάλε dsl"....![]()
Το Ubuntu τι είναι? Πάντος γενικά το netmode δημιουργεί προβλήματα
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ ExpΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:

Δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω στο site της intracom

Θα δοκιμάσω τις οδηγίες και βλέπουμε
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά exp θα σε απογοητεύσω γιατί μέσα στην επόμενη βδομάδα περιμένω τη dslΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Περιμενω απαντηση, ωστε να ξερω αν θα το κοιταξω σε περιπτωση που θα χρειαστει και εγω να εγκατάστησω netmod σε linux

Πάντως, σε μένα που δεν έχω γνώσεις από linux, μου φάνηκαν λίγο πολύπλοκες και απ'οτι μου είπε και ένας φίλος που ξέρει πολύ περισσότερα, μάλλον δεν ισχύουν για τις νεότερες εκδόσεις του linux.Υποτίθεται ότι οι νεότερες διανομές είναι απλούστερες και πιο φιλικές προς το χρήστη και δεν υπάρχει λόγος να μπλέκει κανείς με τον kernel
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.