Πρόβλημα με dialer

xristinaki

Δραστήριο μέλος

Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα.
Το καινουριο μου antivirus εντοπισε στο υπολογιστη μου ενα dialer επισης χτες το βραδυ καποια στιγμη το pc καλεσε μονο του κι συνδεθηκε η φραγη κλησεων εξωτερικου με ασφαλιζει ?ΤΙ να κανω για να μαι σιγουρη οτι ο οπολογιστης δε θα συνδεθει μονος του?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Δοκιμασε αυτο ... κανει θαυματα ;)

Υ.γ.: αλλαξα το τιτλο σε κατι πιο ειδικο ... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Τι μπορείς να κάνεις:

α) Όταν ακούς να καλεί άλλο αριθμό το μόντεμ, βγάζεις αμέσως το τηλεφωνικό καλώδιο από το μόντεμ!
β) Πας στο www.lavasoftusa.com και κατεβάζεις το AdAware. Το εγκαθιστάς, του τραβάς κι ενα update και μετά ανιχνεύεις τον Η/Υ με αυτό για ότι βρωμιά υπάρχει μέσα.
γ) Κάνεις αίτηση για γραμμή ADSL και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αφού εαν μπαίνεις με ADSL δεν καλείς τίποτα και όσους dialers και να κολλήσεις (μακριά μακριά) όσο και να προσπαθούν δε θα μπορούν να καλέσουν πουθενά.

Αυτές είναι 3 σίγουρες λύσεις (όσο κατεβαίνεις από το α) στο γ) τόσο πιο σίγουρη γίνεται η λύση)

Όλα τα υπόλοιπα είναι καραμέλες.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.
Το dialer θέλει πολύ προσοχή! Αν το ακούσεις να καλεί κάνε όπως είπε ο Valder ΑΜΕΣΩΣ! Τράβα το καλώδιο!

Το Spybot και το Adware είναι πολύ καλά αλλά δε φτάνουν καμιά φορά.
Εγώ σκανάρω και με τα δύο συν ewido και έχω και Opera που δε πιάνει τίποτις και πάλι....

Αν δε δεις προκοπή, πας εδώ:
https://forums.spywareinfo.com/index.php?showforum=18 και τους λές το πρόβλημά σου. Εμένα με έχουν βοηθήσει ήδη δυό φορές! (αν έχεις προβλημα με τα αγγλικά, PM me! ;) )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...