Πρόβλημα με piercing

Lia 2006

Νεοφερμένο μέλος

Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Παιδιά θα ήθελα οποιος ξέρει από piercings να μου πει γνώμη . Πριν 6 μέρες πήγα για piercing στο αυτί και συγκεκριμένα στο τραγο . Αφού το έκανα μου δώσαν οδηγίες κτλ . Τη πρώτη μέρα πρωί βράδι μπενταντιν . Απ' τη δεύτερη και μετά χρειάζεται 3 φορές τη μέρα καθάρισμα με φυσιολογικο όρο . Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες που μου δώσανε και μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός απ' την ευαισθησία οπότε το ακουμπάω ( στο καθάρισμα πχ ) . Από σήμερα το πρωί νιώθω να έχει πρηστεί το σημείο παρ ολο που δε φαίνεται πολύ . Ίσως φαίνεται ελάχιστα βασικά. Επίσης το χρώμα είναι ίδιο ούτε έχει κοκκινίσει ούτε τπτ . Επιπλέον πονάει λίγο περισσότερο όταν το ακουμπάω σε σχέση με πριν . Θεωρείτε πως είναι φυσιολογικό ;;

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Καλό είναι να πας στον επαγγελματια που στην έκανε να σου πει τι και πως που θα έχει και καλύτερη εικόνα.

Κάνε μια βόλτα, αντε νωρίς είναι ακόμα.

Lia 2006

Νεοφερμένο μέλος

Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
Καλό είναι να πας στον επαγγελματια που στην έκανε να σου πει τι και πως που θα έχει και καλύτερη εικόνα.

Κάνε μια βόλτα, αντε νωρίς είναι ακόμα.
Ναι απλά μου είχε πει να πάω σε τρεις βδομάδες για έλεγχο .. Σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολή να πάω για ένα μικρο πρήξιμο

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Δεν είμαι ειδικός στα piercings αλλά καλό θα ήταν να πας. Ποτέ δεν ξέρεις.

Antonia Alexandra

Νεοφερμένο μέλος

Η Antonia Alexandra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Στην κορη μου οταν εκανε..της ειχαν πει περα απο μπενταντιν να βαζει κι αλοιφη fusicort(αντιβιωτικη αλοιφη),κι να το "κουναει"προκειμεινου η αλοιφη να μην μενει εξωτερικα αλλα να εισχωρει και στην πληγη απο την τρυπα.
Πλυσεις οχι με φυσιολογικο ορο αλλα με οινόπνευμα (2-3 φορες την ημερα)Επισης κουνημα προκειμενου να εισχωρει.
Τωρα ο καθενας που κανει piercing λεει το δικο του τροπο φροντιδας.
Εαν δεις ομως οτι πρηζεται ,ποναει,κοκκινιζει ή βγαζει πυον,κανε σπυρακι κιτρινο πηγαινε αο κοντα

Lia 2006

Νεοφερμένο μέλος

πήγα να το δει ο άνθρωπος που μου το κάνε . Δε το χα καταλάβει αλλά έχει πρηστεί πολύ απ' ότι μου είπε . Μου έδωσε και μια αντιβίωση να βάζω πρωί βράδυ , μου έβαλε ένα πιο μακρύ σκουλαρίκι και θα ξαναπάω σε 5 μέρες να το δει . Τι να πω θα δείξει ...

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Μετά απο 8 μήνες προσπάθειας να το κρατήσω έβγαλα το σκουλαρίκι στο mid helix όπως φαίνεται στην εικόνα

IMG_1577.jpeg

Δεν είχα ξανά πρόβλημα με piercing και ακολουθούσα πάντα ευλαβικά όλες τις οδηγίες.
Αλλά αυτό δεν σταμάτησε ποτέ να πονάει και να με πιέζει σε βαθμό που φοβόμουν μη με ακουμπήσει κανείς εκεί. Η αλήθεια είναι πως δε πήγα στον τύπο που το έκανα να το τσεκάρει όταν μου το είπε γιατί το έκανα σε άλλη πόλη.
Δεν τίθεται θέμα μόλυνσης κτλ αλλά μου είχε πεί πως απλά κάποιες φορές δεν το δέχεται ο οργανισμός με τίποτα.
Αυτό τώρα κατά πόσο ισχύει; Θα άξιζε να πάω κάπου να μου το τσεκάρουν ή για να πέρασε τόσος καιρός σημαίνει πως δεν το δέχτηκε και τέλος;
Το σημείο εκεί είναι σκληρό πλέον και η διαδικασία επούλωσης ξεκίνησε σχεδόν άμεσα.
Είχε κανείς θέμα με τέτοιο rejection?

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.
Μετά απο 8 μήνες προσπάθειας να το κρατήσω έβγαλα το σκουλαρίκι στο mid helix όπως φαίνεται στην εικόνα

View attachment 145897

Δεν είχα ξανά πρόβλημα με piercing και ακολουθούσα πάντα ευλαβικά όλες τις οδηγίες.
Αλλά αυτό δεν σταμάτησε ποτέ να πονάει και να με πιέζει σε βαθμό που φοβόμουν μη με ακουμπήσει κανείς εκεί. Η αλήθεια είναι πως δε πήγα στον τύπο που το έκανα να το τσεκάρει όταν μου το είπε γιατί το έκανα σε άλλη πόλη.
Δεν τίθεται θέμα μόλυνσης κτλ αλλά μου είχε πεί πως απλά κάποιες φορές δεν το δέχεται ο οργανισμός με τίποτα.
Αυτό τώρα κατά πόσο ισχύει; Θα άξιζε να πάω κάπου να μου το τσεκάρουν ή για να πέρασε τόσος καιρός σημαίνει πως δεν το δέχτηκε και τέλος;
Το σημείο εκεί είναι σκληρό πλέον και η διαδικασία επούλωσης ξεκίνησε σχεδόν άμεσα.
Είχε κανείς θέμα με τέτοιο rejection?
Μήπως έφταιγε το συγκεκριμένο σκουλαρίκι και όχι το σημείο; άλλαξες σκουλαρίκι;
Γιατι εγώ που έχω σε πολλά σημεία στο αφτι αλλά συγκεκριμένα στο helix, μου κάθεται μόνο συγκεκριμένο σκουλαρίκι(στρογγυλή μπάρα). Την ευθεία μπάρα δεν την "δέχεται".

Lia 2006

Νεοφερμένο μέλος

@amarelia ξέρεις από τι υλικό ήταν το σκουλαρίκι ; Από όσα έχω ακούσει απαγορεύεται το χειρουργικό ατσάλι ειδικά σε καινούριο piercing. Να κάνω και ένα update , είχα για έναν χρόνο περίπου θέμα με το σκουλαρίκι στον τραγο. Και όταν λέω θέμα εννοώ χοντρό , είχε βγάλει μέχρι και και ένα εξόγκωμα π μεγάλωνε . Αφού όταν το είδε ο άνθρωπος που μου το έκανε έπαθε σοκ😅. Ε έκανα υπομονή για έναν χρόνο , πρηζοταν και ξεπρηζοταν κυριολεκτικά συνέχεια μέχρι που αποφάσισα να βάλω fusicort. Εβαλα για 2 βδομάδες περίπου πρωί βράδυ και από τότε δεν με έχει ξανά ενοχλήσει . Εδώ και δύο μήνες είμαι σε θέση να πω ότι επουλωθηκε επιτέλους.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Μήπως έφταιγε το συγκεκριμένο σκουλαρίκι και όχι το σημείο; άλλαξες σκουλαρίκι;
Γιατι εγώ που έχω σε πολλά σημεία στο αφτι αλλά συγκεκριμένα στο helix, μου κάθεται μόνο συγκεκριμένο σκουλαρίκι(στρογγυλή μπάρα). Την ευθεία μπάρα δεν την "δέχεται".
Συγγνώμη δεν μου ήρθε ποτέ ειδοποίηση απο την απάντηση.

Ποιο είναι το σκουλαρίκι με στρόγγυλη μπάρα; Βάζεις μια φώτο να σου πω; Νομίζω λεμε το ίδιο αλλά εγώ ειχα στρογγυλή βάση αν εννοείς αυτό.
@amarelia ξέρεις από τι υλικό ήταν το σκουλαρίκι ; Από όσα έχω ακούσει απαγορεύεται το χειρουργικό ατσάλι ειδικά σε καινούριο piercing. Να κάνω και ένα update , είχα για έναν χρόνο περίπου θέμα με το σκουλαρίκι στον τραγο. Και όταν λέω θέμα εννοώ χοντρό , είχε βγάλει μέχρι και και ένα εξόγκωμα π μεγάλωνε . Αφού όταν το είδε ο άνθρωπος που μου το έκανε έπαθε σοκ😅. Ε έκανα υπομονή για έναν χρόνο , πρηζοταν και ξεπρηζοταν κυριολεκτικά συνέχεια μέχρι που αποφάσισα να βάλω fusicort. Εβαλα για 2 βδομάδες περίπου πρωί βράδυ και από τότε δεν με έχει ξανά ενοχλήσει . Εδώ και δύο μήνες είμαι σε θέση να πω ότι επουλωθηκε επιτέλους.
Το σκουλαρίκι ήταν χρυσό. Κι εμένα έκανε ενα γρομπαλάκι αλλά έφυγε τελείως. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για μόλυνση γιατι το τσέκαρα.
Το θέμα είναι πως το ήθελα, βεβαια τώρα έκλεισε, αλλά θελω να μάθω αν ισχυει πως αν το αποβάλλει ο οργανισμός δεν γίνεται τίποτα.

Θα ήταν υπερβολή να το δοκιμάσω αργότερα ή το ίδιο θα μου κάνει;

Lia 2006

Νεοφερμένο μέλος

Συγγνώμη δεν μου ήρθε ποτέ ειδοποίηση απο την απάντηση.

Ποιο είναι το σκουλαρίκι με στρόγγυλη μπάρα; Βάζεις μια φώτο να σου πω; Νομίζω λεμε το ίδιο αλλά εγώ ειχα στρογγυλή βάση αν εννοείς αυτό.

Το σκουλαρίκι ήταν χρυσό. Κι εμένα έκανε ενα γρομπαλάκι αλλά έφυγε τελείως. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για μόλυνση γιατι το τσέκαρα.
Το θέμα είναι πως το ήθελα, βεβαια τώρα έκλεισε, αλλά θελω να μάθω αν ισχυει πως αν το αποβάλλει ο οργανισμός δεν γίνεται τίποτα.

Θα ήταν υπερβολή να το δοκιμάσω αργότερα ή το ίδιο θα μου κάνει;
Πόσο καιρό το κράτησες;

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.
Εγώ φοράω το συγκεκριμένο σκουλαρίκι και δεν μου έχει προκαλέσει πρόβλημα.

IMG_7616.jpeg

Αντίθετα, αυτό το σκουλαρίκι δεν το μπορούσα καθόλου και με πόνουσε η περιοχή αρκετά.
Είναι το ίδιο υλικό και το πήρα από το ίδιο κατάστημα, οπότε κατάλαβα ότι φταίει το ίσιο με το στρογγυλό.

IMG_7617.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια