Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

λοιπών, το site το φτιάχνω στο webs.com με των sitebuilder3 του webs.com φυσικά.., τα widgets τα έβαλα μέσα από τον sitebuilder3 (προσθήκη widget>games>ταδε, ταδε, ταδε..)Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι εννοείς widget η με ποια τεχνολογία το φτιάχνεις το site και πού, οπότε μου λείπουν πληροφορίες. Μάλλον γι αυτό δεν μιλάει κανείς.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

1) Δημιουργείς thumbnails για κάθε widget, είτε ενα απλό play arrow η κάνεις screenshot το widget και το βάζεις για thumbnail (αν είσαι μερακλής του βάζεις και overlay play arrow).
2) Φτιάχνεις μια κεντρική σελίδα με όλα τα thumbnails, κάνεις μια σελίδα για κάθε widget
3) Λινκ από την αρχική σελίδα κάθε thumbnail στη σελίδα του
Δε βλέπω πιο ευκολο τρόπο σόρρυ

Εχχμ.. είμαι free account οπότε δεν μπορώ να φτιάξω άλλες καρτέλες..Λοιπόν, μου έβγαλε λίγο την πίστη το sitebuilder. Αυτά απ ότι κατάλαβα είναι flash content που δεν μπορείς να το αλλάξεις. Οπότε
1) Δημιουργείς thumbnails για κάθε widget, είτε ενα απλό play arrow η κάνεις screenshot το widget και το βάζεις για thumbnail (αν είσαι μερακλής του βάζεις και overlay play arrow).
2) Φτιάχνεις μια κεντρική σελίδα με όλα τα thumbnails, κάνεις μια σελίδα για κάθε widget
3) Λινκ από την αρχική σελίδα κάθε thumbnail στη σελίδα του
Δε βλέπω πιο ευκολο τρόπο σόρρυ

καμιά άλλη ιδέα;;

Foxkiller
Νεοφερμένο μέλος

τώρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.