Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2.165 μηνύματα.

06-03-07

16:40
Καλησπέρα... Έχω ένα SE Z520i και έχω τα εξής προβλήματα:
*Μερικές φορές η συσκευή κλείνει και ανοίγει μόνη της. Γιατι?
*Γιατί ζεστένετε η μπαταρία κατα την διάρκεια της φόρτισης?
*Γ ιατί πέφτει η μπαταρία? Πριν 20 μέρες την άλλαξα .
ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Ευχαριστώ...
*Γ ιατί πέφτει η μπαταρία? Πριν 20 μέρες την άλλαξα .
ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Ευχαριστώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

06-03-07

17:04
Κανει επανεκινηση οταν κολλαει τωρα απο τι πραγμα πρεπει να δεις ποτε σου κανει επανεκινση.
αυτο δεν το ξερω ακριβως.
*Γιατί πέφτει η μπαταρία? Πριν 20 μέρες την άλλαξα .
Το bluetooth το εχεις μονιμα ενεργοποιημενο;Πριν ποσο σου κραταγε και τι χρηση εκανες;
Κανει επανεκινηση οταν κολλαει τωρα απο τι πραγμα πρεπει να δεις ποτε σου κανει επανεκινση.
αυτο δεν το ξερω ακριβως.
*Γιατί πέφτει η μπαταρία? Πριν 20 μέρες την άλλαξα .
Το bluetooth το εχεις μονιμα ενεργοποιημενο;Πριν ποσο σου κραταγε και τι χρηση εκανες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Βαρθολομιό (Ηλεία). Έχει γράψει 2.165 μηνύματα.

06-03-07

17:44
Το bluetooth το έχω κλειστό.
Απο τότε που το έχω όλο το ίδιο κρατάει η μπαταρία και την έχω αλλάξει 1 φορά...
Όταν είμαι στο wap 5 λεπτά πέφτει το 10-15%....
Απο τότε που το έχω όλο το ίδιο κρατάει η μπαταρία και την έχω αλλάξει 1 φορά...
Όταν είμαι στο wap 5 λεπτά πέφτει το 10-15%....

06-03-07

23:38
Δεν ειμαι ειδικος.Οποιος ξερει ας ποσταρει.
Παντως αν η μπαταρια που πηρες σου κανει "νερα",τοτε ή ηταν μεταχειρισμενη ή εχει προβλημα η συσκευη σου.
Παντως αν η μπαταρια που πηρες σου κανει "νερα",τοτε ή ηταν μεταχειρισμενη ή εχει προβλημα η συσκευη σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...