maria1025
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria1025 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα.

24-09-09

14:50
Hi παιδες! Εχω μια ερωτηση να κανω..Στα καλα καθουμενα, πλατυνε κατα πολυ η αριστερη στηλη (ξερετε αυτη που εχει τα εισερχομενα, εξερχομενα, προχειρα, επαφες κτλ) και ετσι η δεξια δεν φαινεται ολοκληρη. Ξερει κανεις πώς διορθωνεται??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mako
Νεοφερμένο μέλος
Ο θοδωρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.

24-09-09

16:18
ναι αυτο επαθα και εγω δεν ξερω τι εγινε παντος εγω δεν εκανα τιποτα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria1025
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maria1025 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 123 μηνύματα.

24-09-09

17:11
σπαστικο ειναι παντως...
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα.

24-09-09

17:34
ωχ τωρα το προσεξα...βλακειααααααααααα,καποιο λαθος θα εχει γινει γιατι δεν βλεπω καμια προσθηκη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...