Πρόγραμμα για σελιδοποίηση

MonaXoS

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.
Δεν θυμάμαι εάν έχω ξαναρωτήσει ή εάν έχει γίνει άλλη κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα. Φαντάζομαι εάν έχει γίνει τότε απλά δεν με βοήθησε! :D

Ποια προγράμματα (free ή εμπορικά) προτείνετε για σελιδοποιήσεις; Ψάχνω πρόγραμμα για σχεδιασμό online περιοδικού σε pdf μορφή (τουλάχιστον να μπορώ να το μετατρέψω εγώ σε pdf), όσο το δυνατόν πιο interactive γίνεται.

Κάποια ιδέα;:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε αυτο η michelle θα μπορουσε να σε βοηθησει πολυ. Απο οσο εχω ακουσει, απο την Michelle, αυτη την δουλεια την κανει το QuarkXPress. Επισες δεν και λιγο αυτο το ποστ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σελιδοποίηση χρησιμοποιείται είτε το QuarkXPress είτε το Adobe InDesign. Αν οι σελίδες είναι πολύ λίγες δοκίμασε και Corel ή Illustrator αν και δεν προτείνεται.

Με τo Adobe Designer γίνεται κάτι;

Στη διάθεσή μου έχω τα εξής προγράμματα:
Adobe Distiller, Adobe Designer, Adobe Illustrator CS,
Adobe Acrobat 7 και Word :P

Αυτό που θέλω είναι η δημιουργία ενός e-magazine με +-40 σελίδες... Γίνεται κάτι με συνδιασμό των πιο πάνω; Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξω κάτι πιο επαγγελματικό, ε;

Γίνεται με Illustrator αλλά θα σου βγει ο τάκος.
Τα Designer/Distiller δεν τα ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Βασικά κάτι που παίζει ρόλο...
Έχει πολλά κείμενα ή κυρίως εικόνες;

Έχει άρθρα. και τα στολίζω με εικόνες. Όπως δηλαδή τα περιοδικά που κυκλοφορούνσ την αγορά...

Τότε καλύτερα ψάξε για Quark Xpress ή Indesign... Καλύτερα το δεύτερο....

Ευχαριστώ πολύ!!! :clapup:

InDesign, εννοείταιιι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back