MonaXoS
Διάσημο μέλος

Ποια προγράμματα (free ή εμπορικά) προτείνετε για σελιδοποιήσεις; Ψάχνω πρόγραμμα για σχεδιασμό online περιοδικού σε pdf μορφή (τουλάχιστον να μπορώ να το μετατρέψω εγώ σε pdf), όσο το δυνατόν πιο interactive γίνεται.
Κάποια ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Στη διάθεσή μου έχω τα εξής προγράμματα:
Adobe Distiller, Adobe Designer, Adobe Illustrator CS,
Adobe Acrobat 7 και Word

Αυτό που θέλω είναι η δημιουργία ενός e-magazine με +-40 σελίδες... Γίνεται κάτι με συνδιασμό των πιο πάνω; Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξω κάτι πιο επαγγελματικό, ε;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τα Designer/Distiller δεν τα ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Βασικά κάτι που παίζει ρόλο...
Έχει πολλά κείμενα ή κυρίως εικόνες;
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.