Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2007 στις 12:23 Ο Bill_1992: #1 06-06-07 12:23 Ο τίτλος τα λέει όλα Ξέρει κανείς ποιο είναι καλό?Έχω ακουστά το Reason.Αξίζει?Θέλω να φτιάξω μουσική για τραγούδι hip-hop,ερασιτεχνικό Όσοι ξέρουν ας απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2007 στις 16:52 Ο Dark_kronos: #2 06-06-07 16:52 Απο οσο ξερω το cubase ειναι ενα απο τα καλητερα προγραματα, δεν ξερω ομως αν μπορει να σε καληψει για hip-hop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mth_s Νεοφερμένο μέλος Η mth_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουλίου 2014 στις 17:51 Η mth_s έγραψε: #3 03-07-14 17:51 γεια εχω γραψει κατι στιχους και θελω να τους μελοποιησω, ξερετε μηπως κανενα ευκολο προγραμμα για ηλεκτρονικη μουσικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο τίτλος τα λέει όλα Ξέρει κανείς ποιο είναι καλό?Έχω ακουστά το Reason.Αξίζει?Θέλω να φτιάξω μουσική για τραγούδι hip-hop,ερασιτεχνικό Όσοι ξέρουν ας απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2007 στις 16:52 Ο Dark_kronos: #2 06-06-07 16:52 Απο οσο ξερω το cubase ειναι ενα απο τα καλητερα προγραματα, δεν ξερω ομως αν μπορει να σε καληψει για hip-hop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mth_s Νεοφερμένο μέλος Η mth_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουλίου 2014 στις 17:51 Η mth_s έγραψε: #3 03-07-14 17:51 γεια εχω γραψει κατι στιχους και θελω να τους μελοποιησω, ξερετε μηπως κανενα ευκολο προγραμμα για ηλεκτρονικη μουσικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Απο οσο ξερω το cubase ειναι ενα απο τα καλητερα προγραματα, δεν ξερω ομως αν μπορει να σε καληψει για hip-hop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mth_s Νεοφερμένο μέλος Η mth_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Ιουλίου 2014 στις 17:51 Η mth_s έγραψε: #3 03-07-14 17:51 γεια εχω γραψει κατι στιχους και θελω να τους μελοποιησω, ξερετε μηπως κανενα ευκολο προγραμμα για ηλεκτρονικη μουσικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια εχω γραψει κατι στιχους και θελω να τους μελοποιησω, ξερετε μηπως κανενα ευκολο προγραμμα για ηλεκτρονικη μουσικη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.