Πρόταση για ειδικό θέμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.
Το είχα παίξει σε κάποιο site και μου άρεσε. Επειδή όμως είναι λίγο ειδική περίπτωση είπα να πάρω την έγκρισή σας και να δούμε τι θα πουν και οι συμφορουμίτες.

1. Όποιος θέλει να παίξει τραβάει μια φωτογραφία του γραφείου του και την ανεβάζει στο imageshack (χωρίς διακριτικό τίτλο)
2. Κάποιος αναλαμβάνει να μαζέψει όλα τα link (με e-mail) των φωτογραφιών και να φτιάξει με αυτά ένα post.
3. Οι υπόλοιποι καλούμαστε να αναγνωρίσουμε σε ποιόν ανήκει το κάθε γραφείο.

Πως σας φαίνεται?:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MonaXoS

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.
Πρωτότυπο! Εγώ θα έπαιρνα μέρος πάντως. Αν και δεν κατάλαβα με τι στοιχεία θα βρίσκαμε το γραφείο του άλλου... :) Περίμενε να δεις τι θα πουνε κ οι άλλοι... ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Θα πρότεινα το topic να αφορά γραφείο ή δωμάτιο.

Maggie

Περιβόητο μέλος

Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα.
Ο καθένας θα έχει πάνω στο γραφείο του κάποιο αντικείμενο (ανάμεσα στα άλλα)που θα καταλαβαίνουν οι άλλοι ότι θα είναι αυτός ...Επειδή δε βγάζει νόημα αυτό που είπα θα σας δώσω ένα παράδειγμα :P .. πχ ο ]ifrit[ θα έχει στο γραφείο του μια τεράστια στοίβα από cd :P

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Ωραια ιδεα. Εγω θα λανω συγουρα μερος αν γινει τελικα

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
δεν ακουγεται ασχημη ιδεα

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
μου αρέσει! :clapup:
(μιλάμε για το γραφείο της δουλειάς ή του σπιτιού μας? :P )

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.659 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
μου αρέσει! :clapup:
(μιλάμε για το γραφείο της δουλειάς ή του σπιτιού μας? :P )

Μαλλον για το γραφειο του σπιτιου

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.
Χμμ...φαντάζομαι καλύτερα το γραφείο του σπιτιού σαν πιο προσωπικό. Δεν ξέρω :/:
Ας πάρουν οι Admin τις τελικές αποφάσεις για τις λεπτομέρειες για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς.

Για την διαδικασία, αν θέλετε, μπορώ να αναλάβω να συλλέξω τα links.
Ό,τι θέτε! :)

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
ωραίο ακούγεται αλλά δεν έχω φωτογραφική :redface:

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Μπορω και εγω να συλεξω τα link αν θελετε αλλα ετσι δεν θα μπορω να μαντευω πραγμα που θα μου αρεσε.
Παλτε ουτε κινιτο εχεις ουτε τπτ;

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
μπα. είμαι φτωχομπινές :D.

ψ. ελπίζω να πάρω σύντομα κάνα κινητο (με φωτογραφική ε) :)

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
εγώ πάντως δεν βάζω του σπιτιού.... με "χρωματίζει" :P
θα σας βάλω της δουλειάς :P
κι αυτό προσωπικό είναι :P

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
εγώ πάντως δεν βάζω του σπιτιού.... με "χρωματίζει" :P
θα σας βάλω της δουλειάς :P
κι αυτό προσωπικό είναι :P

δλδ το δικο μου τι κανει; Μετο που θα το δειτε θα πειτε αυτος ειναι ο κρονος

Isiliel

Επιφανές μέλος

Χε χε..στην ουσία αυτό θέλουμε :)

Α και φυσικά εννοείται δεν χρειάζεται να ταχτοποιήσετε για τη φωτογράφηση.
Δεν θα μας βάλουμε στο περιοδικό "Ονειρικό Σπίτι" ;)

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Α, και να ειναι κλειστες η οθονες τον υπολογιστων αν εχουμε στο γραφειο γιατι απο τι απεικονιζει η οθονη θα μπορουμε να καταλαβουμε, αναλογα τον χρηστη και το τι θα απεικονιζει (αν απεικονιζει φοντο πχ..)

weak and powerless

Διάσημο μέλος

εγώ να βγάλω καλύτερα τους τοίχους που τους έβαψα και πρόσφατα μπας και βρω κάναν πελάτη; :hehe:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Εγω θα πάρω την ιδέα του κουμπάρου και θα την αντιστρέψω για να προτείνω να γίνει αυτό το θέμα αλλά με desktops!:clapup: :clapup: :clapup:

ΥΓ: Και γραφείο καλά είναι βρέεε μη βαράτε!!!:redface:

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Και εγω θα παρω την ιδεα του κουμπαρω και θα την επεκτινω, θα κανουμε και τα δυο!!!:D

MonaXoS

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.
Τελικά σε ποιον στέλνουμε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...