Don25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

02-11-22

20:59
Επιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

02-11-22

23:00
τι είναι ο τράγος και το χέλιξ; 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

29-12-23

15:50
Γιατί δεν σου έλυσε κανένας αυτή την απορία τόσο καιρό;τι είναι ο τράγος και το χέλιξ;![]()

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

29-12-23

16:47
Ο τράγος δεν είναι επώδυνος. Δοκίμασε αυτόν ή μια τρύπα στο λοβόΕπιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...