Don25 Νεοφερμένο μέλος Ο Don25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2022 στις 20:59 Ο Don25 έγραψε: #1 02-11-22 20:59 Επιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο dum dum boy: #2 02-11-22 23:00 τι είναι ο τράγος και το χέλιξ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:50 Η rafaela11: #3 29-12-23 15:50 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τι είναι ο τράγος και το χέλιξ; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν σου έλυσε κανένας αυτή την απορία τόσο καιρό; Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2023 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:47 Η glayki έγραψε: #4 29-12-23 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Επιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο Click για ανάπτυξη... Ο τράγος δεν είναι επώδυνος. Δοκίμασε αυτόν ή μια τρύπα στο λοβό Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 rafaela11 Scandal Ωρορα User2350 J.Cameron Μαυρίκιος ggl camil fourkaki louminis Unboxholics Εχέμυθη American Economist Don25 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο dum dum boy: #2 02-11-22 23:00 τι είναι ο τράγος και το χέλιξ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:50 Η rafaela11: #3 29-12-23 15:50 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τι είναι ο τράγος και το χέλιξ; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν σου έλυσε κανένας αυτή την απορία τόσο καιρό; Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2023 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:47 Η glayki έγραψε: #4 29-12-23 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Επιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο Click για ανάπτυξη... Ο τράγος δεν είναι επώδυνος. Δοκίμασε αυτόν ή μια τρύπα στο λοβό Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 rafaela11 Scandal Ωρορα User2350 J.Cameron Μαυρίκιος ggl camil fourkaki louminis Unboxholics Εχέμυθη American Economist Don25 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:50 Η rafaela11: #3 29-12-23 15:50 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τι είναι ο τράγος και το χέλιξ; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν σου έλυσε κανένας αυτή την απορία τόσο καιρό; Τελευταία επεξεργασία: 29 Δεκεμβρίου 2023 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:47 Η glayki έγραψε: #4 29-12-23 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Επιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο Click για ανάπτυξη... Ο τράγος δεν είναι επώδυνος. Δοκίμασε αυτόν ή μια τρύπα στο λοβό Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τι είναι ο τράγος και το χέλιξ; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν σου έλυσε κανένας αυτή την απορία τόσο καιρό;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.594 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:47 Η glayki έγραψε: #4 29-12-23 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Don25: Επιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο Click για ανάπτυξη... Ο τράγος δεν είναι επώδυνος. Δοκίμασε αυτόν ή μια τρύπα στο λοβό
Αρχική Δημοσίευση από Don25: Επιτέλους φοιτητής και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το πρώτο μου σκουλαρίκι.Μεχρι στιγμής γνωστοί μου έχουν προτείνει τον τράγο και το χελιξ.Εσείς τι λέτε;Θα ήθελα κάτι όχι τόσο extreme για αρχή και κάτι όχι τόσο επώδυνο Click για ανάπτυξη... Ο τράγος δεν είναι επώδυνος. Δοκίμασε αυτόν ή μια τρύπα στο λοβό