lilith
Δραστήριο μέλος

Για μια ακόμα φορά, θα ζητήσω τη βοήθειά σας...

Πολλές φορές σε διάφορα forums, αλλά και στο "steki", έχω δει πως υπάρχουν
κάποια θέματα, τα οποία είναι κλειδωμένα...
Θα ήθελα να μου πείτε, με ποιον τρόπο, μπορούμε να κλειδώσουμε ένα θέμα,
αλλά και πως μπορούν να μπουν κάποια από τα μέλη, για να συμμετέχουν σε αυτό, από τη στιγμή που είναι κλειδωμένο...????

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Αγαπητή μου μόνο οι mods και οι admins έχουν αυτήν την δυνατότητα
(πλάκιτσα έκανα στην πρώτη πρόταση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Για να το πετύχουν αυτό, έχουν κάποια δικαιώματα που δεν έχουν τα απλά μέλη, όπως το κλείδωμα θεμάτων, ο διαχωρισμός θεμάτων σε δύο, η ένωση δύο θεμάτων σε ένα, η δυνστότητα να κάνουν ένα θέμα υπόμνημα και να εμφανίζεται πάνω απο τα υπόλοιπα, η δυνατότητα να απαγορεύουν απο το φόρουμ μέλη με κακή συμπεριφορά και διάφορα άλλα.
Άρα ένα απλό μέλος δεν μπορεί να κλειδώσει ένα θέμα. Αυτό γίνεται διότι φαντάζεσαι να έμπαινε κάποιος με όχι και τόσο καλές προθέσεις και να κλειδωνε και να ξεκλείδωνε όποιο θέμα ήθελε?
Και φυσικά τα απλά μέλη δεν μπορούν να συμμετέχουν σε ένα κλειδωμένο θέμα. Μόνο οι συντονιστές και οι διαχειριστές μπορούν να δημοσιέυσουν εκει. Συνήθως κλειδώνονται θέματα που υπάρχουν ήδη, δεν έχουν κανένα νόημα, ή είναι αντίθετα με τους κανονισμούς του e-steki, για ευνόητους, νομίζω, λόγους.
Κατα συνέπεια, θα αφήσω λίγο ακόμα ανοιχτό αυτό το θέμα μήπως έχεις άλλες απορίες ή μήπως κάποιος μπορει να τα εξηγήσει καλύτερα απο μένα και μετά θα κλειδωθει μιας και υπάρχουν ήδη παρόμοια θέματα στο σχολιασμό. Επίσης, μέχρι τότε θα το μεταφέρω στο Σχολιασμό.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

lilith
Δραστήριο μέλος

Συγνώμη που πολλές φορές γίνομαι κουραστική με ερωτήσεις που ίσως και να φαίνονται χαζές, αλλά δεν γνωρίζω πολλά...,
γύρω από το pc και το internet...

Νόμιζα, πως υπήρχε η δυνατότητα, με το κλείδωμα ενός θέματος, να μπορούν μόνο κάποια συγκεκριμένα μέλη,
να έχουν πρόσβαση εκεί, με κάποιο κωδικό, ή δεν ξέρω με ποιον άλλο τρόπο..., και με σκοπό να προστατεύονται από αυτό το θέμα,
παιδιά, επισκέπτες κλπ

Σα να λέμε δηλαδή, ότι θα ήταν μια ιδιαίτερη συζήτηση...
Μια κουβεντούλα για κάποια μέλη μόνο...

Καταλαβαίνετε, ότι μόνο εγώ θα μπορούσα να το σκεφθώ αυτό... εεε...???

Για τέτοια γάτα...!!! πρόκειται..., όχι αστεία...

8) 8) 8)
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Και μην ανησυχείς για τις απορίες σου. Και μόνο το οτι ξέρεις να γράφεις σε φόρουμ σε τοποθετεί πολύ πιο πάνω απο το μέσο όρο των συνομηλίκων σου που δεν ξέρουν ούτε πως ανοίγει ο υπολογιστής

Προσωπικά, θα χαρώ να σου λύσω οποιαδήποτε σχετική απορία

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.