Πως κλειδώνουμε ένα θέμα...???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

lilith

Δραστήριο μέλος

Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 608 μηνύματα.
Γειά σας και πάλι φίλες και φίλοι μου, :)

Για μια ακόμα φορά, θα ζητήσω τη βοήθειά σας... :confused:

Πολλές φορές σε διάφορα forums, αλλά και στο "steki", έχω δει πως υπάρχουν
κάποια θέματα, τα οποία είναι κλειδωμένα...

Θα ήθελα να μου πείτε, με ποιον τρόπο, μπορούμε να κλειδώσουμε ένα θέμα,
αλλά και πως μπορούν να μπουν κάποια από τα μέλη, για να συμμετέχουν σε αυτό, από τη στιγμή που είναι κλειδωμένο...???? :help: :help: :help:

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

]ifrit[

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.
και έλεγα ότι τα είχα δει όλα! :)
Αγαπητή μου μόνο οι mods και οι admins έχουν αυτήν την δυνατότητα
(πλάκιτσα έκανα στην πρώτη πρόταση)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

weak and powerless

Διάσημο μέλος

Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα.
οι administrators τα κλειδώνουνε για διάφορους λόγους. άπαξ και κλειδωθεί το θέμα δεν μπορούν να προσθέσουν κάτι οι απλοί χρήστες ;).

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Καλη μου lilith, σε ένα φόρουμ για να μην γίνεται μπάχαλο, καθώς μπορει να γραφτεί κάθε καρυδιάς καρύδι και να μην έχει και τόσο αγνες προθέσεις, υπάρχουν οι λεγόμενοι "συντονιστές" και "διαχειριστές" (αγγλιστί moderators και administrators) ώστε να υπάρχει κάποια τάξη.
Για να το πετύχουν αυτό, έχουν κάποια δικαιώματα που δεν έχουν τα απλά μέλη, όπως το κλείδωμα θεμάτων, ο διαχωρισμός θεμάτων σε δύο, η ένωση δύο θεμάτων σε ένα, η δυνστότητα να κάνουν ένα θέμα υπόμνημα και να εμφανίζεται πάνω απο τα υπόλοιπα, η δυνατότητα να απαγορεύουν απο το φόρουμ μέλη με κακή συμπεριφορά και διάφορα άλλα.
Άρα ένα απλό μέλος δεν μπορεί να κλειδώσει ένα θέμα. Αυτό γίνεται διότι φαντάζεσαι να έμπαινε κάποιος με όχι και τόσο καλές προθέσεις και να κλειδωνε και να ξεκλείδωνε όποιο θέμα ήθελε?
Και φυσικά τα απλά μέλη δεν μπορούν να συμμετέχουν σε ένα κλειδωμένο θέμα. Μόνο οι συντονιστές και οι διαχειριστές μπορούν να δημοσιέυσουν εκει. Συνήθως κλειδώνονται θέματα που υπάρχουν ήδη, δεν έχουν κανένα νόημα, ή είναι αντίθετα με τους κανονισμούς του e-steki, για ευνόητους, νομίζω, λόγους.

Κατα συνέπεια, θα αφήσω λίγο ακόμα ανοιχτό αυτό το θέμα μήπως έχεις άλλες απορίες ή μήπως κάποιος μπορει να τα εξηγήσει καλύτερα απο μένα και μετά θα κλειδωθει μιας και υπάρχουν ήδη παρόμοια θέματα στο σχολιασμό. Επίσης, μέχρι τότε θα το μεταφέρω στο Σχολιασμό. :)

gademis

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.
Σε άλλα forums, πιό "χαοτικά" απο αυτό, είναι σύνηθες μέλη να ζητάνε στο post τους να κλειδωθεί το θέμα αν κρίνουν οτι πρέπει, και αν το ζητήσουν πολλοί ο moderator το κάνει. Μαλιστα έχω δεί και ειδικό smiley για αυτο το λόγο, ενα λουκετάκι που χορεύει :)

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Παρακαλώ πολύ! Κι εμείς έχουμε ειδικό smilie περι ...λουκετακίου! ---> :lock:

lilith

Δραστήριο μέλος

Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 608 μηνύματα.
Με καλύψατε απόλυτα, γι΄ αυτό και δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει άλλο ανοιχτό το συγκεκριμένο θέμα... :) :) :)

Συγνώμη που πολλές φορές γίνομαι κουραστική με ερωτήσεις που ίσως και να φαίνονται χαζές, αλλά δεν γνωρίζω πολλά...,
γύρω από το pc και το internet... :redface: :redface: :redface:

Νόμιζα, πως υπήρχε η δυνατότητα, με το κλείδωμα ενός θέματος, να μπορούν μόνο κάποια συγκεκριμένα μέλη,
να έχουν πρόσβαση εκεί, με κάποιο κωδικό, ή δεν ξέρω με ποιον άλλο τρόπο..., και με σκοπό να προστατεύονται από αυτό το θέμα,
παιδιά, επισκέπτες κλπ :hmm:

Σα να λέμε δηλαδή, ότι θα ήταν μια ιδιαίτερη συζήτηση...
Μια κουβεντούλα για κάποια μέλη μόνο... :rolleyes:

Καταλαβαίνετε, ότι μόνο εγώ θα μπορούσα να το σκεφθώ αυτό... εεε...???:whistle:

Για τέτοια γάτα...!!! πρόκειται..., όχι αστεία... :pc: :pc: :pc:

8) 8) 8)

emufear

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα.
Αφού λύθηκε η απορία σου, EOT. :-)

Subject to change

e-steki.gr Founder

Πάντως δεν έχεις και τελείως άδικο σε αυτό! Όντως είναι μια συζήτηση που μπορούν να απαντήσουν μόνο συντονιστές και διαχειριστές (όπως κάνω εγώ τώρα ;))
Και μην ανησυχείς για τις απορίες σου. Και μόνο το οτι ξέρεις να γράφεις σε φόρουμ σε τοποθετεί πολύ πιο πάνω απο το μέσο όρο των συνομηλίκων σου που δεν ξέρουν ούτε πως ανοίγει ο υπολογιστής ;)
Προσωπικά, θα χαρώ να σου λύσω οποιαδήποτε σχετική απορία :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...