Πως μεταφέρω τα αρχεία του κινητού από τη συσκευή στη microSD;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Βοηθήστε με😭

Δεν έχω ξανά βάλει κάρτα μνήμης και πήρα σήμερα την SanDisk 64gb. Το κινητό μου είναι κι αυτό 64gb

Αλλά την έβαλα και πάλι μου βγάζει αυτό:
IMG_20241114_134420.jpg

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Βοηθήστε με😭

Δεν έχω ξανά βάλει κάρτα μνήμης και πήρα σήμερα την SanDisk 64gb. Το κινητό μου είναι κι αυτό 64gb

Αλλά την έβαλα και πάλι μου βγάζει αυτό:
View attachment 141555
Πρέπει να μεταφέρεις αρχεία στην κάρτα μνήμης, για ν' απελευθερώσεις τη μνήμη της συσκευής.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Καταρχάς, θα πρέπει να δεις εάν η sd διαβάζεται από τη συσκευή. Συνήθως κάνουμε διαμόρφωση την κάρτα μνήμης, όταν είναι καινούρια. Κατόπιν, η μεταφορά μπορεί να γίνει από το app της συσκευής "τα αρχεία μου". Πηγαίνεις, ας πούμε στα βίντεο Επιλέγεις όλα τα βίντεο που έχεις τραβήξει και επιλέγεις το "Μετακίνηση". Στο παράθυρο, που θα σου ανοίξει, θα έχει δύο καρτέλες στις οποίες μπορείς να μετακινήσεις, του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και της κάρτας μνήμης. Θα επιλέξεις αυτή της κάρτας μνήμης, θα επιλέξεις έναν φάκελο ή θα δημιουργήσεις έναν κι έπειτα θα επιλέξεις το "Μετακίνηση εδώ".

Μπορείς να βρεις και οδηγούς ή βιντεάκια πατώντας το κινητό σου και κάτι τύπου "Μετακίνηση αρχείων σε κάρτα μνήμης".

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...